Με μικρότερο κόστος τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έκανε πράξη το αίτημα των φιλάθλων, αλλά και τη δική της δέσμευση να μειώσει αισθητά τις τιμές των καρτών Διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι μειώσεις είναι πιο μεγάλες αν τις συκγρίνει κανείς με τις περσινές που αφορούσαν νέους κατόχους. Πρινένα χρόνο είχε θεσπιστεί άλλο κόστος για όσους δεν είχαν την προηγούμενη χρονιά Διαρκείας και πιο χαμηλό για εκείνους που ήταν κάτοχοι καρτών και στη Β΄Εθνική. Για την σεζόν 2014-15 αυτό δεν ισχύει και οι τιμές είναι ενιαίες. Μάλιστα για να βοηθήσουμε τους αναγνώστες μας να συγκρίνουν παραθέτουμε τις αντίστοιχες τιμές σε κάθε Θύρα πέρσι και φέτος με το ποσοστό μείωσης της τιμής σε παρένθεση.
Εκείνο για το οποίο  δεν έχει ληφθεί μέριμνα είναι κάποια ευνοϊκότερη τιμολογιακή πολιτική για τους παλαιούς κατόχους,  που και τις δύο προηγούμενες σεζόν αισθάνθηκαν αδικημένοι διότι αφενός είχαν πληρώσει «τσουχτερά» Διαρκείας, αφετέρου στην πορεία τα απλά εισιτήρια πωλούνταν πολύ φθηνά, με αποτέλεσμα να είναι πιο συμφέροντα και από τα Διαρκείας. Συμβαίνει δε το μεγαλό μέρος των Διαρκείας να έχει πουληθεί δίπλα στα VIP εκεί που οι μειώσεις των τιμών κυμαίνονται μόλις στο 15%.
Μεγάλη είναι η μείωση στο  άνω μέρος της μικρής κερκίδας, αλλά αντίθετα στο κάτω διάζωμα έχουν γίνει οι μικρότερες μειώσεις. Γενικά πάντως η ΠΑΕ έκανε την προσπάθεια να μειώσει τις τιμές, αλλού περισσότερο αλλού λιγότερο,  όσο για το αν ανταποκρίνονται στην αγοραστική δύναμη των φιλάθλων θα φανεί από τη ζήτηση.
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός
στην ιστοσελίδα της αναφέρει:

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε με επιτυχία την προσπάθειά του στο πρωτάθλημα της Super League καταλαμβάνοντας την 8η θέση, που ήταν η καλύτερη στις παρουσίες του στη μεγάλη κατηγορία. Πλέον προετοιμάζουμε την επόμενη μέρα με στόχο να γινόμαστε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!!!
Αυτός ο στόχος θα υλοποιηθεί με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ μας. Με την παρουσία καθενός μας στο πλευρό της ομάδας, με την ηθική στήριξη, με την οικονομική συμμετοχή, με την ενίσχυση που θα της επιτρέψει να δυναμώσει ακόμα περισσότερο.
Κλείσε θέση δίπλα στον Παναιτωλικό της νέας σεζόν, στο πρωτάθλημα της Super League 2014-2015 αποκτώντας ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. Συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή!
Στηρίζοντας με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας την ομάδα μας!
Ενώνοντας τη φωνή σου με εκείνη χιλιάδων φιλάθλων!
Δίνοντας δύναμη να πάμε ακόμα πιο ψηλά!
Βοηθώντας τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ να γίνει ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ!!!

ΓΕΝΝΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΙΜΩΝ
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός, γνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής, μείωσε τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, για να μπορεί κάθε φίλαθλος να έχει τη δική του θέση στην κερκίδα όλη τη σεζόν. Η μείωση της τιμής περίπου κατά το ένα τρίτο (30%) δίνει τη δυνατότητα αγοράς εισιτηρίου ακόμα και με 125 ευρώ, ενώ διαμόρφωσε ιδιαίτερα ελκυστικά οικογενειακά πακέτα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ SUPER LEAGUE 2014-2015 ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE 2014-2015.
(δεν περιλαμβάνει αγώνες κυπέλλου Ελλάδος και PLAY OFF)

ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ –
ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
H διάθεση θα αρχίσει 02.06.2014
Οι παλιοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας μπορούν να κρατήσουν τις θέσεις τους ανανεώνοντας έως 20.06.2014, περνώντας από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στο γήπεδο Προυσιωτίσσης 15 ΑΓΡΙΝΙΟ.
Ημέρες διάθεσης: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή και ώρες 14:00 – 20:00.
Για ανανέωση αλλά και για νέα αγορά, οι φίλαθλοι υποχρεωτικά θα πρέπει να φέρουν την αστυνομική τους ταυτότητα και να συμπληρώνουν την σχετική αίτηση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
•   Μετρητοίς με την κατάθεση της αίτησης
•   Μέσω πιστωτικής έως 10 άτοκες δόσεις.

ΠΑΡΟΧΕΣ
– Θα συνεχιστούν και φέτος οι παροχές (Καφέ VIP, μπουφές κ.α.) στους κατόχους διαρκείας στον χώρο VIP

– Στο επίκεντρο θα βρίσκεται φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά ο φίλαθλος με εκδηλώσεις, πριν, στο ημίχρονο και μετά το τέλος του αγώνα.
(όπως: α) φωτογράφιση κατόχων διαρκείας, μετά από κλήρωση, με τη εντεκάδα της ομάδας πριν από κάθε εντός έδρας αγώνα, β) παιχνίδια με δώρα για τους μικρούς φιλάθλους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στο ημίχρονο, γ) φωτογράφιση με τον σκόρερ του αγώνα ή ποδοσφαιριστή της επιλογής της μιας γυναίκας κατόχου διαρκείας μετά από κλήρωση σε κάθε αγώνα κ.λπ)

– Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας με τη παραλαβή του εισιτηρίου θα προμηθευτούν δωρεάν το έντυπο με την ανασκόπηση της τελευταίας αγωνιστικής σεζόν (REVIEW 2013-2014) και το έντυπο με την  ιστορία του Τίτορμου.