Ματιές σε Τζανετόπουλο ο Παναιτωλικός

Ματιές σε Τζανετόπουλο ο Παναιτωλικός. Από τη στιγμή που το θέμα του προπονητή κλείνει στον Παναιτωλικό με τον Τραϊανό Δέλλα, θα ξεκινήσουν σταδιακά να τρέχουν και τα μεταγραφικά τόσο για τις αποχωρήσεις παικτών όσο και για τις προσθήκες που θα γίνουν.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού από τη στιγμή που στο περιθώριο έχει μπει ο Βαγγέλης Μόρας και ψηλά στη λίστα βρίσκεται ένας παίκτης που γνωρίζει πολύ καλά ο Δέλλας από την ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Άνταμ Τζανετόπουλο που είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί δανεικός από την Ένωση. Ακόμη, ο Μανόλο Χιμένεθ φαίνεται να μην έχει πάρει την οριστική του απόφαση επ’ αφού, αλλά εάν ανάψει το πράσινο φως για δανεισμό οι Αγρινιώτες θα περιμένουν στη γωνία έστω και αν δεν είναι υπέρ των προσωρινών λύσεων.

Τέλος, ασκήσεις ενδυνάμωσης, παιχνίδια κατοχής μπάλας και δίτερμα τακτικής περιελάμβανε η προπόνηση της Πέμπτης (11/1). Ατομικό έκανε ο Μπράβο, ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Πάρρας και Κουσιάδης. Για την Παρασκευή (12/1) η προπόνηση έχει οριστεί για τις 17.00.

www.a-sports.gr

Η Σαντιάγκο «βλέπει» Μάζουρεκ