Γωγώ Μαστροκώστα – Τραϊανός Δέλλας: Βραδινή έξοδος με φίλους στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz είναι η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊνός Δέλλας. Μετρούν πολλά χρόνια γάμου αλλά ο έρωτάς τους παραμένει ζωντανός και αυτό φαίνεται σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση.  Άλλωστε επιδιώκουν συχνά να βγαίνουν οι δυο τους ή και με φίλους, αφήνοντας την κόρη τους στο σπίτι. Ο χρόνος που περνούν ως ζευγάρι είναι πολύτιμος και δεν λείπει ποτέ όσες επαγγελματικές υποχρεώσεις και να έχουν. Από το πρόγραμμά τους δεν λείπουν και οι εξορμήσεις και οι εκδομές. Πρόσφατα, ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη με φιλικό τους ζευγάρι, την Τζένη Τζιβεριώτη και τον Γιάννη Τσακουμάκο.

Από τις αγαπημένες τους συνήθειες είναι οι νυχτερινές εξορμήσεις στα νυχτερινά κέντρα. Φρόντισαν, λοιπόν, να μην την αλλάξουν και στη συμπρωτευούσα. Ο Τραϊνός Δέλλας και η Γωγώ Μαστροκώστα επιλέγουν συχνά να διασκεδάζουν με αγαπημένα ονόματα της εχγώριας μουσικής σκηνής και αυτή τη φορά διασκέδασαν με το πρόγραμμα που παρυσιάζει ο Νίκος Οικονομόπουλος στο νυχτερινό στέκι του καλού τους φίλου και γνωστού επιχειρηματία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε βραδινή τους έξοδο. Η Γωγώ Μαστροκώστα έκλεψε τις εντυπώσεις με το σταθερά αγαπημένο της total black look ενώ δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό του συζύγου της. Στην παρέα τους βρέθηκε και η Ευαγγελία Αραβανή που δεν χάνει live του συντρόφου της αλλά και ο Τρυφωνας Σαμαράς.

Φωτογραφίες: NDP

ΓΟΕΒ Αχελώου: Αιτούμαστε 120 δόσεις ως ρύθμιση των παλαιών οφειλών