H Μαρία Ψηλού από την Δυτική Ελλάδα που… γοητεύεται από τον Αλέξη Τσίπρα

Η Αιγιώτισσα Σταρ Ελλάς Μαρία Ψηλού μίλησε πριν μερικές ημέρες στην Espresso για τις ανήθικες προτάσεις και τις περιπέτειές της στα καλλιστεία «Μις Κόσμος». Αλλά δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό. Η γοητεία του Αλέξη Τσίπρα, το μπέρδεμα με το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ, οι ανήθικες προτάσεις μέσω facebook και το «όχι» στο «Dancing with the Stars», ήταν τα θέματα στα οποία επικεντρώθηκε.

Η ζωή της μετά τη στέψη της άλλαξε ριζικά. «Ο τίτλος της Σταρ Ελλάς φέρνει έναν ολοκαίνουργιο κόσμο, λαμπερό, υπέροχο, με φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις, πρεμιέρες και χιλιάδες καινούργιες εμπειρίες, που μια απλή κοπέλα ούτε που ονειρεύεται. Για να τον κατακτήσεις όμως αυτόν τον κόσμο και να κάνεις καριέρα, θέλει σκληρή δουλειά» μας λέει στην αρχή της κουβέντας μας το όμορφο μοντέλο, που σπουδάζει παράλληλα στη Φιλοσοφική στην Πάτρα.

Η εμπειρία της συμμετοχής της στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Κόσμος» ήταν δυνατή, αλλά επισκιάστηκε από πολλά λάθη της διοργάνωσης, με κορυφαίο ότι την παρουσίασαν ως εκπρόσωπο της Βουλγαρίας! «Υπήρξαν πολλά παρόμοια “λάθη”, τα οποία μεν διορθώνονταν έπειτα από παρεμβάσεις του κ. Πρεβελάκη, αλλά θεωρώ ότι ήταν αρκετά για να μου στερήσουν μια διάκριση. Ηταν μεγάλο μάθημα αυτό το ταξίδι για μένα. Σκεφτείτε ότι βρέθηκα ολομόναχη στην άλλη πλευρά του πλανήτη -σε ένα νησί της Κίνας- χωρίς να μιλά κανείς αγγλικά για να συνεννοηθώ. Γενικά, η διοργάνωση είχε πολλά κενά. Το αποκορύφωμα ήταν ότι δεν με ειδοποίησαν εγκαίρως για την πτήση της επιστροφής και έμεινα μόνη μου στο αεροδρόμιο, ενώ όλοι οι άλλοι έφυγαν κανονικά. Ευτυχώς με βοήθησε η αποστολή της Ρουάντα, γιατί εκεί θα ήμουν ακόμα!» αναφέρει γελώντας.

Ηταν η ίδια περίοδος που απασχόλησε τη δημοσιότητα και η υπόθεση της σύλληψης στο Χονγκ Κονγκ του μοντέλου Ειρήνης Μελισσαροπούλου, που μετέφερε 2,6 κιλά κοκαΐνη. Προτού γίνει γνωστό το όνομά της, όμως, κάποιοι βιάστηκαν να βγάλουν συμπεράσματα ότι επρόκειτο για τη Σταρ Ελλάς. «Πιστεύω ότι σε κάθε επάγγελμα μπορεί ο καθένας να παρεκτραπεί ή να εκμεταλλευτεί, με την κακή έννοια, τις δυνατότητες που του δίνονται. Υπάρχουν κορίτσια που βρίσκονται μπλεγμένα σε δύσκολες καταστάσεις. Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα της κοπέλας που συνέλαβαν στο αεροδρόμιο με ναρκωτικά, και μάλιστα στην αρχή είχαν θεωρήσει ότι επρόκειτο για εμένα, που εκείνο τον καιρό επέστρεφα από τον διαγωνισμό “Μις Κόσμος”» εξηγεί.

Η Μαρία δείχνει ζωηρό ενδιαφέρον για τον χώρο της τηλεόρασης και -όπως λέει- είχε μια πρόταση να συμμετάσχει στο «Dancing with the Stars», αλλά συνέπεσε με ένα ταξίδι της στην Αίγυπτο (σ.σ.: την έχουν χρίσει πρέσβειρα Τουρισμού της Αιγύπτου στην Ελλάδα) και δεν κατάφερε να απατήσει θετικά.

Ως Σταρ Ελλάς φροντίζει να παρακολουθεί τις εξελίξεις στην πολιτική σκηνή του τόπου, όσο της το επιτρέπουν φυσικά οι υποχρεώσεις της. Σε ερώτησή μας αν θεωρεί γοητευτικό κάποιον από τους Έλληνες πολιτικούς, δεν… μασάει. «Λένε ότι η εξουσία διεγείρει τις γυναίκες. Υπάρχουν και γοητευτικοί Έλληνες πολιτικοί και νομίζω ότι ο πρωθυπουργός μας είναι ένας από αυτούς» απαντά.

dete.gr

Μαρία Μπακοδήμου: Φεύγει ταξίδι με τον πρώην σύζυγό της για το Πάσχα! (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)