Μαρία Παπαγεωργίου: «Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη της αντιδημάρχου Πολιτισμού στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8»

«Ανεβάσαμε το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών και δράσεων σε όλο το φάσμα του Δήμου μας. Όχι μόνο στο Αγρίνιο αλλά και στις κοινότητες» ανέφερε μεταξύ άλλων, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, υποψήφια με το συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις», Μαρία Παπαγεωργίου, μιλώντας για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου, στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και τον Νίκο Αγγελόπουλο.

Η κ. Παπαγεωργίου προέβη σε ένα μίνι απολογισμό πεπραγμένων στον τομέα του Πολιτισμού, αναφέροντας επιγραμματικά όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής, με κορωνίδες βέβαια τις παρεμβάσεις στους δύο δημοτικούς κινηματογράφους της πόλης, του «Άνεσις» και του «Ελληνίς».

Σε ότι αφορά την επιλογή της να πορευθεί εκ νέου στο πλευρό του Δημάρχου Αγρινίου, σημείωσε: πρόκειται για έναν σύγχρονο Δήμαρχο. Έσπασε παθογένειες του παρελθόντος και λειτουργεί με διαφάνεια, ανιδιοτέλεια, ηθική και αξιοκρατία, αξίες που πρεσβεύω και εγώ. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε το έργο που ξεκινήσαμε. Να καταστήσουμε το Αγρίνιο κέντρο πολιτισμού».