ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΜαρία Μπακοδήμου: Το ξέσπασμα για τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε για μια φωτογραφία

Μαρία Μπακοδήμου: Το ξέσπασμα για τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε για μια φωτογραφία

Μαρία Μπακοδήμου: Το ξέσπασμα για τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε για μια φωτογραφία

Η Μαρία Μπακοδήμου το απόγευμα της Πέμπτης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ένας άνδρας να φοράει ένα φόρεμα της συλλογής της. Η συγκεκριμένη φωτογραφία προκάλεσε την έντονη αντίδραση πολλών διαδικτυακών φίλων της, αφού δεν σταμάτησαν να της στέλνουν μηνύματα. Αφορμή αυτού; Οι σεξουαλικές επιλογές των ανθρώπων. Έτσι, με μια νέα ανάρτηση, το απόγευμα της Παρασκευής η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε με τον καλύτερο τρόπο σε όλα αυτά τα μηνύματα μίσους που δέχτηκε:

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ.
Δεν θέλω να αναστατώσω περισσότερο όσους ενοχλήθηκαν από το προηγούμενο post μου. Κι ούτε θέλω να απολογηθώ, μόνο να διευκρινίσω. Έλαβα πολλά μηνύματα μίσους. Έχω σβήσει όσα θεώρησα ότι ανήκουν στο μεσαίωνα. Έκανα repost μια φωτο, περισσότερο από χιούμορ και λιγότερο από ακτιβιστική διάθεση. Όμως λυπήθηκα που πολλές νέες γυναίκες εκτιμούν και φοβούνται ότι τέτοιες εικόνες θα παρασύρουν τα παιδιά τους σε “λάθος” σεξουαλικές συμπεριφορές.

Δεν γίνεσαι straight επειδή γεννήθηκες κι ανατράφηκες σε ένα συντηρητικό περιβάλλον και ούτε γίνεσαι gay επειδή πηγαίνοντας να γεννήσει η μάνα σου πέρασε από τη Σταδίου κι είδε το Gay Parade. Mε τρόμαξε αυτός ο φόβος που αναγνώρισα στα μηνύματα. Θυμήθηκα τους φίλους μου που η μάνα τους τους έκλεισε την πόρτα και την αγκαλιά της, όταν έμαθε τις επιλογές τους.

Η περιβόητη φωτογραφία που δημοσίευσε η Μαρία Μπακοδήμου στο Instagram

Και θυμήθηκα και τους άλλους φίλους μου που δεν το λένε στη μάνα τους κι εκείνη δεν ρωτάει λες και δεν καταλαβαίνει. Kαι θυμήθηκα τις ιστορίες τους με τους παντρεμένους με παιδιά που βγαίνουν στα κρυφά να συναντήσουν την ταυτότητα τους. Ενοχή και ψέμα για τα παιδιά μας που έχουν τις δικές τους επιλογές ; Δεν χρειάζονται πολλά για να ξεφύγουμε από αυτό. ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ», σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

H Μαρία Μπακοδήμου «σπάει» τη σιωπή της!

tlife.gr

3ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου: Με επιτυχία η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr