Μαρία Μπακοδήμου: Το ταξίδι της στην Αγγλία και οι βόλτες με τον γιο της (ΦΩΤΟ)

Η Μαρία Μπακοδήμου βρίσκεται σε μια πολύ όμορφη φάση της ζωή της! Τα επαγγελματικά της πάνε από το καλό στο καλύτερο, αφού η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ συνεχίζεται, γεγονός που την κάνει πολύ χαρούμενη. Τα τελευταία χρόνια, η Μαρία έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική της ζωή, δείχνοντας ότι μπορεί να υπηρετήσει με επιτυχία οποιονδήποτε ρόλο.

Ωστόσο, απόλυτη προτεραιότητα της ξανθιάς παρουσιάστριας αποτελεί η οικογένειά της και συγκεκριμένα οι γιοι της. Η Μαρία είναι ερωτευμένη με τα αγόρια της και χαίρεται να τα βλέπει να μεγαλώνουν και να ακολουθούν τα όνειρά τους. Μπορεί ο μικρότερος γιος της να βρίσκεται στην Ελλάδα και μένει μαζί με την μητέρα του, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον μεγάλο της γιο Νικήτα.

Ο Νικήτας τον περασμένο Σεπτέμβρη έφυγε στο εξωτερικό προκειμένου να σπουδάσει και να ανοίξει τα δικά του φτερά. Όπως είναι λογικό, λείπει πολύ στους γονείς τους που ανυπομονούν να τον δουν. Η Μαρία ωστόσο έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και ταξίδεψε μέχρι την Αγγλία προκειμένου να δει τον γιο της και να ζήσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Δείτε φωτογραφίες:

tlife.gr

Αμφιλοχία: Ανοίγει ξανά ο φάκελος του θανάτου της μητέρας Μαρίας Ιατρού