ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΜακρυπούλια: Έξοδος με αντρική παρέα – Δεν ήταν ο Χατζηγιάννης

Μακρυπούλια: Έξοδος με αντρική παρέα – Δεν ήταν ο Χατζηγιάννης

Μακρυπούλια: Έξοδος με αντρική παρέα – Δεν ήταν ο Χατζηγιάννης

Φέτος απουσιάζει από το θέατρο, αφού έχει ρίξει όλο το βάρος της στα τηλεοπτικά projects που παρουσιάζει. Ο χρόνος που της απομένει είναι ελάχιστος και είναι λογικό να θέλει να τον περνάει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία το χθες, Σάββατο βράδυ, βγήκε. Όχι όμως με τον αγαπημένο της Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά με άλλη αντρική συντροφιά.

Η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε με ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο στη μουσική σκηνή Ακτή Πειραιώς για να παρακολουθήσει τη μουσική παράσταση του Σωκράτη Μάλαμα, ενός καλλιτέχνη που λατρεύει

Δεν ήταν όμως μόνη αφού τη συνόδευε ο καλός της φίλος, ο δημοσιογράφο Γιώργος Δάσκαλος με τον οποίο είναι αχώριστοι τα τελευταία χρόνια.

Απαστράπτουσα και σε πολύ καλή διάθεση, η Ζέτα Μακρυπούλια έδειξε να απολαμβάνει τη βραδιά, παρ’ όλο που δεν είχε στο πλευρό της τον αγαπημένο της. Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών του δεν μπορούσε να τη συνοδεύσει όμως την είχε αφήσει σε καλά χέρια αφού ο Γιώργος Δάσκαλος είναι και δικός του φίλος.

Οι δυο τους απόλαυσαν την έξοδό τους και χάρηκαν το όμορφο ταξίδι στο οποίο τους οδήγησε ο Σωκράτης Μάλαμας μέχρι πολυ αργά το βράδυ οπότε και αποχώρησαν από το μαγαζί, χορτασμένοι από μία υπέροχη βραδιά.

in.gr

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Θλιβερός «αποχωρισμός» για το ζευγάρι! Ήταν γνωστό εδώ και καιρό!

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr