Μακρυπούλια Χατζηγιάννης: Ανάμεσα τους η Φουρέιρα! «The Final, 4» στον Αντ1

Ο Χατζηγιάννης ή Φουρέιρα θα φέρουν τη…ΝΙΚΗ; Επειδή η παρουσιάτρια δεν παίζει το μεγαλύτερο ρόλο σε τέτοες εκπομπές!… H Ζέτα Μακρυπούλια κατάφερε να διεκδικήσει – χωρίς να κάνει τίποτα – με την παρουσία της και μόνο στον Ant1, να γίνει η παρουσιάστρια και στο νέο φιλόδοξο πρότζεκτ!

Τέσσερις κριτές… ένας κι ένας. Για πρώτη φορά σε μουσικό παιχνίδι, κριτές είναι τέσσερις καλλιτέχνες από διαφορετικούς μουσικούς χώρους, που όμως ο καθένας είναι ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή στον τομέα του.

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Ελένη Φουρέιρα, Μιχάλης Κουινέλης (Stavento), Νίκος Μωραΐτης, είδαν το κορυφαίο παγκοσμίως μουσικό παιχνίδι The Final Four, εντόπισαν τη μεγάλη σημασία που δίνει στην ουσία του τραγουδιού, είπαν το μεγάλο ναι και θα είναι μέλη της κριτικής επιτροπής.

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Πριν από εκείνον η ποπ στην Ελλάδα ήταν ένα περιφερειακό, επιφανειακό είδος. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης άλλαξε την ελληνική ποπ για πάντα και έγινε ο μεγαλύτερος Έλληνας σταρ του τραγουδιού. Με σπάνιο μέταλλο και μεγάλες συνθετικές δυνατότητες, τα τελευταία χρόνια δείχνει μία νέα, ώριμη πτυχή της διαχρονικής μουσικής του.

Ελένη Φουρέιρα: Η τραγουδίστρια και περφόρμερ που έφερε διεθνή αέρα στην ελληνική ποπ.

Από τη δυναμική είσοδό της στη δισκογραφία μέχρι την κατάκτηση του κοινού της Eurovision και από εκεί σε μία δυναμική διεθνή καριέρα με αιχμή του δόρατος την Ισπανία και τις λατινόφωνες χώρες – το μέλλον και ο κόσμος της ανήκουν.

freegossip.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η ευαίσθητη πλευρά του πρωθυπουργού! Στο πλευρό των αδέσποτων… (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)