Μακρυπούλια και Τότσικας οι παρουσιαστές των «Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς 2018»

Εντυπωσιακοί και οι δύο θα έρθουν αποκλειστικά στην Κύπρο για την πιο λαμπερή  εκδήλωση της χρονιάς.

Τις γυναίκες, που άλλαξαν τον κόσμο, που έδωσαν ελπίδα, που τόλμησαν και πέτυχαν, αναδεικνύει η Madame Figaro μέσω του θεσμού των βραβείων «Γυναίκες της Χρονιάς«. Ένας θεσμός, ο οποίος φέτος συμπληρώνει 14 χρόνια, γεμάτα ουσία, όμορφες στιγμές, δυνατά συναισθήματα και την αλήθεια της κάθε γυναίκας, η οποία μέσα από τη μοναδικότητά της κατάφερε να ξεχωρίσει και να δημιουργήσει. Στόχος του θεσμού «Γυναίκες της Χρονιάς», που παρουσιάζει η Shiseido, είναι η ανάδειξη και η επιβράβευση των Κυπρίων γυναικών, που διέπρεψαν η κάθε μία στον τομέα της, την περίοδο Σεπτέμβριος 2017-Αύγουστος 2018.

Όπως κάθε χρόνο, η Madame Figaro, το πρώτο γυναικείο περιοδικό της Κύπρου, με τη βοήθεια ειδικής επιτροπής, η οποία συστάθηκε αποκλειστικά για τον σκοπό αυτό, κατέληξε στις τελικές 5 υποψήφιες για κάθε κατηγορία και σας προτείνει τις Γυναίκες της Χρονιάς 2018 που παρουσιάζει η Shiseido. 45 υποψήφιες Γυναίκες της Χρονιάς για το 2018 σε 9 κατηγορίες! Fashion Designer, Μουσικός, Ηθοποιός, Δημιουργός, Αθλήτρια, Επιστήμονας/Ακαδημαϊκός, Επαγγελματίας/Επιχειρηματίας, ΟΠΑΠ Κοινωνική Προσφορά (γυναίκες που προσφέρουν στον άνθρωπο και στο κοινωνικό σύνολο) και Τράπεζα Κύπρου Καινοτομία (γυναίκες που διακρίθηκαν για την καινοτόμο δράση τους). Όλες αυτές οι γυναίκες έχουν εργαστεί σκληρά και τώρα ήρθε η δική μας σειρά να τις αναγνωρίσουμε μέσα από τον θεσμό αυτό.

H τελετή βράβευσης για τις Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς 2018 που παρουσιάζει η Shiseido θα πραγματοποιηθεί στις 16 Απριλίου 2019 σε μια λαμπερή εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου με παρουσιαστές τους λαμπερούς και εντυπωσιακούς Ζέτα Μακρυπούλια και Αποστόλη Τότσικα. Η χημεία μεταξύ τους δεδομένη καθώς οι δύο ηθοποιοί γνωρίζονται πολύ καλά αφού η Ζέτα Μακρυπούλια διατηρεί μαζί με τον Αποστόλη Τότσικα και τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη στενές φιλικές σχέσεις ενώ οι δύο τους συνεργάστηκαν και στο παρελθόν τόσο στην τηελόραση όσο και στο θέατρο.

.

Αγοράστε τα εισιτήριά σας από τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου και μάθετε περισσότερες πληροφορίες στο www.soldouttickets.com.cy ή στο 70007705.
Τιμές εισιτηρίων:
€45 Πλατεία
€30 Εξώστης
Μαζί με κάθε εισιτήριο εξασφαλίζετε και την είσοδό σας στο After Party στο State Night Club στη Λευκωσία. Το εισιτήριο μόνο για το After Party είναι €20

Το After Party, που θα ακολουθήσει την τελετή βράβευσης Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς, στο State Night Club, θα έχει open bar και τον Dj Gabriel G στα decks. Τα εισιτήρια του After Party διατίθενται προς πώληση και μόνα τους.

Το hashtag των βραβείων είναι #mfawards. Ανεβάστε τα δικά σας σχόλια και φωτογραφίες για τα βραβεία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ: SHISEIDO
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ/ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: CYTA
ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ: DOVE
ΧΟΡΗΓΟΙ: L’ORÉAL PROFESSIONNEL, BEAUTY LINE, AUDI, STOLI GOLD
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: LINKS OF LONDON, MARKS & SPENCER, OCCHIO HOSPITALITY GROUP, GLORIA JEAN’S COFFEES, LANDAS COLOUR.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ: HILTON CYPRUS
ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ: HOLIDAY TOURS

Η ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ TΩΝ ΨΗΦΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ INTERCOLLEGE. 

ilovestyle.com

Έλληνας ηθοποιός πέθανε πριν 40 μέρες στα 63 του και δεν το έμαθε κανείς (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)