Η μαγευτική Ναύπακτος τις γιορτές (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Θέλετε να πάτε κάπου έξω από το σπίτι σας και την Πάτρα τις μέρες των Χριστουγέννων, χωρίς όμως να κάνετε κάποιο μακρινό ταξίδι, γλιτώνοντας έτσι χρόνο και χρήμα;

Η Ναύπακτος αποτελεί μία αρκετά καλή λύση για όλους εμάς που ζούμε στην Πάτρα, καθώς και την περίοδο των Χριστουγέννων η πόλη γεμίζει από ζωή, έχοντας αρκετές εκδηλώσεις σε ένα εορταστικό χρώμα.

Η πόλη που έχουμε αγαπήσει τις μέρες του Πάσχα, αλλά και την περίοδο του καλοκαιριού, είναι το ίδιο όμορφη και τον χειμώνα, έχοντας μία γοητεία που μαγεύει τους επισκέπτες, στους δρόμους της γύρω από το γραφικό της λιμανάκι και το Κάστρο της.

Ειδικότερα τις εορταστικές μέρες που διανύουμε, το Κάστρο, το λιμανάκι, οι γύρω δρόμοι της και οι πλατείες έχουν ένα φωτεινό χρώμα καθώς στολίζονται από τον Χριστουγεννιάτικο διάκοσμο.

Την φετινή χρονιά μάλιστα οι εκδηλώσεις στην Ναύπακτο που αφορούν τους πρωταγωνιστές των ημερών είναι δεκάδες έχουν ξεκινήσει από το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, ενώ κορυφώνονται το επόμενο διάστημα.

Βλέπετε για πρώτη φορά ο Δήμος διοργανώνει την Χριστουγεννιάτικη Αγορά στην πόλη, με εκδηλώσεις με επίκεντρο το παιδί και δράσεις που αποτελούν γιορτή ελπίδας και προσδοκίας, στέλνοντας μήνυμα αγάπης, αισιοδοξίας και αλληλεγγύης. Η Χριστουγεννιάτικη Ναύπακτος λοιπόν μας περιμένει…

nafpaktos

dete.gr

Σκόρπισαν κέφι οι Αη – Βασίληδες με τα… λαϊκά τραγούδια στη Ναύπακτο!