Λουτρό Αμφιλοχίας: Συνελήφθη 63χρονος από το Αίγιο  – Είχε τοποθετήσει κλεμμένες πινακίδες στο αυτοκίνητό του

Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι στην Ιόνιο Οδό από αστυνομικούς του Β Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων στην περιοχή του Λουτρού ένας 63χρονος κάτοικος Αιγίου ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στο οποίο είχε τοποθετήσει πινακίδες που είχε κλέψει από άλλο όχημα. Τις δικές του πινακίδες τις είχε καταθέσει στην ΔΟΥ Αιγίου το 2012. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του είναι για κλοπή και για παράβαση του ΚΟΚ, καθώς είχε ανασφάλιστο το όχημά του.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο 110ο χιλιόμετρο της Ιόνιας Οδού, στο Λουτρό, από αστυνομικούς του Β’ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ένας 64χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε αυτοκίνητο, στο οποίο είχε τοποθετήσει πινακίδες κυκλοφορίας, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε άλλο αυτοκίνητο με έδρα το Αίγιο Αχαΐας. Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο δράστης το έτος 2012, είχε θέσει σε ακινησία το όχημα του, παραδίδοντας στην Δ.Ο.Υ. Αιγίου τις δύο κρατικές πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας, ενώ επιπλέον στερούνταν ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο δράστης το έτος 2012, είχε θέσει σε ακινησία το όχημα του, παραδίδοντας στην Δ.Ο.Υ. Αιγίου τις δύο κρατικές πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας, ενώ επιπλέον στερούνταν ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Αγρίνιο: Συνελήφθη 42χρονος γιατί δεν τήρησε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί