Με νέο «λουκ» ο Παναιτωλικός

Το 2017 δεν φεύγει… καλά στον Παναιτωλικό. Οι δύο «βαριές» ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες και αυτόματα στο Αγρίνιο καλούνται να πάρουν αποφάσεις. Τις τελευταίες 48 ώρες διοίκηση και Μάκης Χάβος ήταν «κλεισμένοι» στα γραφεία των «κυανοκίτρινων» και επί τάπητος τέθηκαν όλα τα ζητήματα για τη νέα χρονιά.

Και μόνο η παρουσία του έμπειρου τεχνικού στις επαφές που υπήρξαν, καθιστά αυτονόητο πως για τα «καναρίνια» δεν τίθεται θέμα προπονητή. Αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας πως δεν θα αλλάξουν πράγματα. Οι αποφάσεις πάρθηκαν και πλέον γίνεται αγώνας δρόμου ώστε να υλοποιηθούν άμεσα.

Τι σημαίνει αυτό; Σύμφωνα λοιπόν με τις σχετικές πληροφορίες ο Παναιτωλικός θα κινηθεί τον Γενάρη για 3 με 4 προσθήκες σε όλες τις γραμμές. Αμυνα, χαφ, επίθεση. Ο λόγος ήταν πως αντίστοιχος αριθμός παικτών δεν ανταποκρίθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και για αυτό οδηγηθήκαμε στα τελευταία αποτελέσματα. Πριν από περίπου ένα μήνα στο «μυαλό» των ανθρώπων της ομάδας ήταν να μην υπάρξουν αρκετές αλλαγές τον Ιανουάριο. Μετά όμως τις τελευταίες εμφανίσεις, τα δεδομένα άλλαξαν. Μάλιστα σε πρώτο πλάνο μπαίνουν έμπειροι, καθώς ο μικρός μέσος όρος ηλικίας έχει «κοστίσει», σε πολλά ματς.

Αρα στο Αγρίνιο αναμένεται ένας «καυτός» Ιανουάριος. Ωστόσο μετά από τις συσκέψεις των τελευταίων 48 ωρών, υπάρχουν 4 ξεκάθαρα δεδομένα.

Α) Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να αλλάξει πολλά.
Β) Δεν τίθεται καν θέμα προπονητή.
Γ) Θα γίνουν 3 με 4 προσθήκες.
Δ) Θα υπάρχουν 3 με 4 αποχωρήσεις.

gazzetta

Παναιτωλικός: Προσέφερε τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)