Τι δηλώνει η Διευθύντρια του Λυκείου Γαβαλούς για το περιστατικό με τη μολοτοφ

Μολότοφ στο Λύκειο Γαβαλούς έριξαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου. Η μολότοφ προκάλεσε πυρκαγιά η οποία ευτυχώς δεν επεκτάθηκε. Από τη ρίψη της μολότοφ, έσπασε τζάμι πόρτας του σχολείου. Το γεγονός έγινε αντιληπτό χθες το πρωί από την ιδιοκτήτρια του κυλικείου και την Διευθύντρια του σχολείου, οι οποίες κάλεσαν Αστυνομία και Πυροσβεστική. Την προανάκριση ανέλαβε ο Αστυνομικός Σταθμός Γαβαλούς.

Η Διευθύντρια του Λυκείου Γαβαλούς Αργυρούλα Ίσκου μιλώντας στην «Σ» δήλωσε: «πρώτη στο σχολείο ήρθε η κυρία που έχει το κυλικείο, μου τηλεφώνησε και μου εξήγησε τι έβλεπε, υπολείμματα από αυτοσχέδιες μολότοφ, τις οποίες πέταξαν απέξω, ενώ είχαν σπάσει και το παράθυρο της πόρτας. Δεν γνωρίζουμε τι έγινε από ποιόν και γιατί. Καλέσαμε την αστυνομία και την Πυροσβεστική, ήρθε ανακριτικός υπάλληλος και πήραν τα υπολείμματα για περαιτέρω έλεγχο. Αμέσως μετά τη διαδικασία αυτή, έδωσα κατάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Γαβαλούς».

Στο πλαίσιο της πρωτοφανούς αυτής πράξης για το Λύκειο της Γαβαλούς η κ. Ίσκου συμπλήρωσε: «δεν έκλεψαν, δεν έκαναν κάτι έξω από το κτίριο, μόνο πέταξαν τις μολότοφ. Η κίνηση αυτή είναι αχαρακτήριστη και εγκληματική, στο χώρο αυτό κινούνται τόσα παιδιά, δεν έχει καμία λογική».

Κώστας Χονδρός για την εφημερίδα «Συνείδηση»

Απίστευτο περιστατικό στο Αγρίνιο: Πήγε βόλτα 10χρονο με μηχανή χωρίς την άδεια του πατέρα και ακολούθησε ο κακός χαμός!