Η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού (ΔΕΙΤΕ LIVE)

Στις 20.30 το βράδυ ξεκινά στην πλατεία Γεωργίου η τελετή έναρξης του πατρινού καρναβαλιού, την οποία θα μεταδώσει ζωντανά το thebest.gr σε συνεργασία με το ΙΟΝΙΑΝ.

20.08: Αρχίζει να ζεσταίνεται σιγά – σιγά το κλίμα στην πλατεία Γεωργίου, όπου σε λίγη ώρα θα ξεκινήσει η τελετή έναρξης του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2018. Ο κόσμος έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου όπου έχει στηθεί η εξέδρα.

Από τα ηχεία μεταδίδεται μουσική ενώ, ατμόσφαιρα δημιουργούν τα φωτορυθμικά φώτα.

Την έναρξη θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Νατάσα Τραγουστή. Στην συνέχεια, οι φοιτητές της δραματικής σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας θα χαιρετήσουν τον κόσμο με καρναβαλικά τραγούδια.

Μετά το δρώμενο, η παρουσιάστρια της τελετής έναρξης θα καλωσορίσει τον πρόεδρο της κοινωφελούς επιχείρησης του δήμου «Καρναβάλι Πάτρας» Νίκο Χρυσοβιτσάνο και στη συνέχεια τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος με την καρναβαλική επισημότητα που αρμόζει στη μεγάλη γιορτή και μέσω σοκολατορίψεων από τους εκπροσώπους των σοκολατοριχτών θα κηρύξει την έναρξη του καρναβαλιού. Κατόπιν θα ακολουθήσει ρίψη πυροτεχνημάτων και συναυλία με το συγκρότημα «Los Cubaneros».

Το υπαίθριο πάρτι και το καρναβαλικό κέφι θα διαρκέσουν μέχρι αργά τη νύχτα με τους ντι τζέι να αναλαμβάνουν τη διασκέδαση στην πλατεία, δίνοντας καρναβαλικό χρώμα στην πρώτη νύχτα του πατρινού καρναβαλιού.

Φέτος, το πατρινό καρναβάλι έχει ως θέμα του την ανεργία, ενώ η καρναβαλική περίοδος θα διαρκέσει χρονικά περίπου ένα μήνα, δηλαδή μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, όποτε θα ολοκληρωθεί με τη μεγάλη παρέλαση στους κεντρικούς δρόμους και την τελετή λήξης στο παλιό λιμάνι.

thebest.gr

Σε επαγρύπνηση για τις πληγείσες περιοχές πέριξ της Τριχωνίδας (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)