Ανήλικος Βρετανός αναστάτωσε το Λαγανά Ζακύνθου κλέβοντας ασθενοφόρο!

Οι εκτός ελέγχου Βρετανοί τουρίστες στον Λαγανά, στη Ζάκυνθο, είναι πλέον, δυστυχώς, συνηθισμένο φαινόμενο. Αυτήν τη φορά, ανήλικος Βρετανός τουρίστας, υπό την επήρεια αλκοόλ έκλεψε…

804bretanos-lagana3

Οι εκτός ελέγχου Βρετανοί τουρίστες στον Λαγανά, στη Ζάκυνθο, είναι πλέον, δυστυχώς, συνηθισμένο φαινόμενο.

Αυτήν τη φορά, ανήλικος Βρετανός τουρίστας, υπό την επήρεια αλκοόλ έκλεψε ασθενοφόρο και σκόρπισε τον τρόμο.

Όπως αναφέρει το imerazante.gr, απ΄όπου είναι και οι φωτογραφίες, τον Χάρο με τα μάτια τους αντίκρισαν στην κυριολεξία κάτοικοι, επιχειρηματίες και τουρίστες στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά όταν είδαν το νεαρό Βρετανό να αρπάζει το ασθενοφόρο όχημα ιδιωτικού Ιατρικού Κέντρου και να παίρνει “παραμάζωμα” 7 αυτοκίνητα και ένα μηχανάκι χωρίς ευτυχώς να τραυματίζεται κανείς.

Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, όταν ο ανήλικος νεαρός Βρετανός τουρίστας που έκανε τις διακοπές του στο νησί και βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, έβγαλε με τη βία έξω τον οδηγό, τον πέταξε κάτω, ανέβηκε στη θέση του και “απαγάγοντας” το ασθενοφόρο ξεκίνησε την τρελή κούρσα του.

Οι σκηνές που ακολούθησαν μόνο από κινηματογραφική ταινία θα μπορούσαν να είναι βγαλμένες αφού ο δράστης έπεσε πάνω σε μια σειρά από σταθμευμένα οχήματα και μηχανάκια, ενώ στο τέλος της πορείας του κατάφερε να το ακινητοποιήσει σχεδόν μέσα σε ένα νυχτερινό κατάστημα της περιοχής. Και να φανταστεί κανείς πως ελάχιστα λεπτά πριν είχαν βγάλει από μέσα μια ασθενή.

Αμέσως στο σημείο έφτασε αστυνομική δύναμη, που συνέλαβε το νεαρό τουρίστα, ο οποίος κατηγορήθηκε για παράνομη βία, για διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, για στέρηση αδείας ικανότητας οδήγησης και για μέθη, και πήρε το δρόμο προς τα κρατητήρια. Ακολούθως οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών όπου και αφέθηκε ελεύθερος καθόσον ήταν ανήλικος.