H νέα εμφάνιση της σκελετωμένης Τζολί που «σοκάρει»

Nέες εικόνες της τρομακτικά αδύνατης Αντζελίνας Τζολί η οποία περπατάει μαζί με την κόρη της Βιβιάν προς το σπίτι τους στην Καλιφόρνια κάνουν πολλούς να…

jolie708_3

Nέες εικόνες της τρομακτικά αδύνατης Αντζελίνας Τζολί η οποία περπατάει μαζί με την κόρη της Βιβιάν προς το σπίτι τους στην Καλιφόρνια κάνουν πολλούς να αναρωτιούνται πως κάτι συμβαίνει.

Παρόλο που την βλέπουμε να φοράει ένα φαρδύ φόρεμα που καλύπτει όπως θα δείτε το σώμα της, τα «σκελετωμένα» χέρια της, όπως πολλοί τα χαρακτηρίζουν, προκάλεσαν για άλλη μια φορά αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια.

Τα δημοσιεύματα θέλουν την βραβευμένη ηθοποιό και πρέσβειρα καλής θέλησης του ΟΗΕ να ζυγίζει μόλις 35 κιλά και να αδυνατίζει όλο και περισσότερο (National Enquirer).

«Μήπως έχει μεγάλο βάρος στους ώμους της;» αναρωτιούνται τα ξένα μέσα με αφορμή τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα ως καθηγήτρια στο London School of Economics.

Πηγή: H νέα εμφάνιση της σκελετωμένης Τζολί που «σοκάρει» [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/269113/h-nea-emfanisi-tis-skeletomenis-tzoli-poy-sokarei-eikones#ixzz49qJxvmu2