Λεβέντικος χορός από τον Νίκο Αλιάγα στην Αμοργό (ΔΕΙΤΕ VIDEO)

Στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στο πανέμορφο νησί της Αμοργού βρίσκεται ο πετυχημένος Έλληνας παρουσιαστής της γαλλικής τηλεόρασης, Νίκος Αλιάγας.

O γνωστός παρουσιαστής αφήνει το στούντιο κάθε καλοκαίρι και ταξιδεύει σε ένα καινούριο προορισμό με σκοπό να παρουσιάσει στο κοινό μια διαφορετική εκδοχή της εκπομπής. Ο Νίκος Αλιάγας επέλεξε για πρώτη φορά φέτος την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Αμοργό η οποία θα αποτελέσει το «σπίτι» της εκπομπής για εφτά διαδοχικά επεισόδια, στο TF1.

Το AuthenticBigBlue θα προβληθεί μέσα από την εκπομπή του Νίκου Αλιάγα καθώς αποτελεί μία σπουδαία αθλητική, πολιτιστική και τουριστική διοργάνωση για το νησί ενώ ο Δήμος Αμοργού εκτελεί και χρέη συνδιοργανωτή από την πρώτη χρονιά. Η οργανωτική επιτροπή του ΑΒΒ 2018 συμμετέχει ενεργά στην πραγματοποίηση αυτού του μεγαλόπνοου σχεδίου το οποίο θα προβάλλει τόσο την Αμοργό όσο και τη διοργάνωση σε εκατομμύρια Γάλλους τηλεθεατές. Το TF1 εκτός από τη Γαλλία εκπέμπει ακόμη σε Ελβετία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Λίβανο.

Ωστόσο ο γνωστός παρουσιαστής όποτε του δίνεται η ευκαιρία συνδυάζει εργασία και διασκέδαση, με τον ίδιο να έρχεται σε τσακίρ κέφι και να ρίχνει κι ένα…Λεβέντικο τσάμικο, αφου ως γνωστόν είναι λάτρης του τσάμικου.

Ο διεθνούς φήμης παρουσιαστής χόρεψε ενώπιον του κοινού που τον καταχειροκροτούσε. Δεινός χορευτής αποδείχτηκε λοιπόν ο Νίκος Αλιάγας και (μέσα από την Παπαλάμπραινα) δεν ξεχνά να διαφημίζει και την Ελλάδα!

cyclades24.gr

Δείτε το βίντεο:

aliagas2

aliagas3

aliagas1