ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΛΕΩΝ: Συμμετοχή στο τουρνουά Μπάσκετ της ΕΣΚΑΒΔΕ

ΛΕΩΝ: Συμμετοχή στο τουρνουά Μπάσκετ της ΕΣΚΑΒΔΕ

ΛΕΩΝ: Συμμετοχή στο τουρνουά Μπάσκετ της ΕΣΚΑΒΔΕ

Ο ΛΕΩΝ Αθλητικός Σύλλογος χαιρετίζει την διοργάνωση Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στα ανοικτά γήπεδα Μπάσκετ της Περιμετρικής οδού (έναντι Αγίου Νεκταρίου – Λιμάνι Μεσολογγίου), με ώρα έναρξης 9.00 π.μ.

Τη διοργάνωση την αναλαμβάνουν το Πνευματικό Κοινωνικό και Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας (ΕΣΚΑΒΔΕ) ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Ο Α.Σ. ΛΕΩΝ για την αρτιότερη οργάνωση του αθλητικού γεγονότος στην πόλη μας θα διαθέσει τέσσερις (4) φορητές μπασκέτες, μπάλες και ό,τι άλλο χρειαστεί για την ομαλή διεξαγωγή του Τουρνουά παρόλο που τις συγκεκριμένες ημερομηνίες λειτουργεί την Ακαδημία Μπάσκετ.

Τέτοια αθλητικά γεγονότα, ιδιαίτερα όταν αφορούν μικρούς αθλητές, δίνουν υπεραξία στην πόλη μας αλλά και ευκαιρίες στους μικρούς αθλητές να καλλιεργούν το « ευ αγωνίζεσθαι » ενώ η συμμετοχή των Συλλόγων κρίνεται επιβεβλημένη.

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Νικάκη Κωνσταντίνο που συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε μετά το Αγρίνιο το περασμένο καλοκαίρι το εν λόγω τουρνουά να πραγματοποιηθεί και στο Μεσολόγγι. Συγχαρητήρια και στο Πνευματικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου μας για την συν-διοργάνωση αν και το επιλεχθέν μέρος διεξαγωγής θα μπορούσε να ήταν τα νέα ανοιχτά γήπεδα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ: O Λέων Μεσολογγίου αποκτά τον Ζαφειρόπουλο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr