Λευκάδα: Ημέρα των αδέσποτων – Ένας παραμελημένος σκύλος ξεσηκώνει το κέντρο της πόλης (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Ένα λευκό τσοπανόσκυλο αρσενικό περίπου δύο ετών, αναστάτωσε την περιοχή των Αγίων Αναργύρων και μάλιστα σήμερα ημέρα των αδέσποτών. Μα ήταν αδέσποτο; Όλα δείχνουν πως όχι… Ή από κάπου έφυγε ή κάποιος τον άφησε. Αποβραδίς έπαιζε με τα παιδιά στην πλατεία. Σήμερα όμως η συμπεριφορά του ήταν επιθετική οπότε κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει τι έπαθε ή τι του έκαναν τη νύχτα.

Έτσι λοιπόν οι φοβισμένοι κάτοικοι ειδοποίησαν δήμο και αστυνομία. Τι έγινε στη συνέχεια; Κανένας από τους δύο δεν ήξερε τι να κάνει… Κανένας δεν μπορούσε να το πλησιάσει και καμία φιλοζωική δεν εμφανίστηκε.

Έτσι λοιπόν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος ειδοποίησε τους ανθρώπους που καθημερινά ασχολούνται εθελοντικά  και που είναι εκπαιδευμένοι να αντιμετωπίζουν τέτοια περιστατικά. Ο φοβισμένος σκυλάκος με συγκεκριμένη διαδικασία ηρέμησε, μεταφέρθηκε στο κτηνιατρείο του Αλέκου όπου έγινε περίθαλψη. Ο λευκός, ταλαιπωρημένος σκύλος είναι σε ασφαλές μέρος τώρα και δεν κινδυνεύει ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος άνθρωπος. Αν γνωρίζει κάποιος περισσότερα γι αυτό το σκυλάκι ας επικοινωνήσει με την αστυνομία.