Η ιατροδικαστική δεν «έδειξε» την αιτία θανάτου του Αγρινιώτη Λάμπρου Νταλαπέρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στο Ι.Χ. του στο λιμάνι της Νικιάνας

Διενεργήθηκε σήμερα, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, από την Ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα, η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου 63χρονου Αγρινιώτη (από το Καστράκι), συνταξιούχου αστυνομικού, Λάμπρου Νταλαπέρα, ο οποίος διέμενε μόνιμα στη Λευκάδα, είχε εξαφανιστεί από τις 29 Ιανουαρίου, και τελικά χθες βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, στο λιμάνι της Νικιάνας.

Σύμφωνα με την κ. Τσιόλα, η ιατροδικαστική εξέταση δεν «έδειξε» στο 100% την αιτία θανάτου, λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, αν και όπως όλα δείχνουν οφείλεται σε πνιγμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο σώμα του δεν έφερε κακώσεις ενώ δεν διαπιστώθηκε οποιοδήποτε ίχνος το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ύποπτο.

Πλέον αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις που και πάλι ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι θα ρίξουν απόλυτα φως στην αιτία θανάτου.

Στο μεταξύ, συγγενείς και φίλοι, θα πουν αύριο Σάββατο 9 Μαρτίου, από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας (Μητρόπολη) Λευκάδας, στις 11.30π.μ. το τελευταίο αντίο στον Λάμπρο Νταλαπέρα.

Τραγωδία στη Βόνιτσα! – 56χρονος βρέθηκε νεκρός σε αύλακα μέσα στο Ι.Χ. του