Λάμπρος Δημητρογιάννης: «Η Αιτωλοακαρνανία έχει δώσει πολλά και έχει πάρει ελάχιστα» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη του υποψήφιου περιφερειακού συμβούλου στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8»

Ένα από τα δυνατά χαρτιά στο ψηφοδέλτιο του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αποτελεί ο γνωστός Αγρινιώτης Λάμπρος Δημητρογιάννης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας, με τον συνδυασμό «Όλα από την αρχή». Ο κ. Δημητρογιάννης μίλησε χθες στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και την εκπομπή «10 ΜΕ.. ΤΟΝΟ» με τον Νίκο Αγγελόπουλο, για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές σκιαγραφώντας αφενός το προφίλ της υποψηφιότητάς του και αφετέρου το διακύβευμα των εκλογών.

Ο κ. Δημητρογιάννης, άσκησε δριμεία κριτική στην περιφερειακή αρχή του Απόστολου Κατσιφάρα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «εννέα ολόκληρα χρόνια δεν έχουμε δει σημαντικά βήματα προς τα εμπρός ή μάλλον έχουμε δει βήματα προς τα πίσω. Δεν αποτελεί δικαιολογία για τον κ. Κατσιφάρα, η οικονομική κρίση, βλέποντας την ανάπτυξη άλλων περιφερειών της χώρας. Από την πλευρά μας, δεν χρειάζεται να δημιουργήσουμε και δεν πρόκειται εξάλλου, κλίμα πόλωσης, μιας και η μεγαλύτερη αντιπολίτευση στον κ. Κατσιφάρα, είναι η ίδια η πραγματικότητα. Ο πνιγμένος από τα μαλλιά πιάνεται. Κι αυτό το λέω γιατί η συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ δείχνει ότι λειτούργησε μόνο για την πολιτική του επιβίωση. Η Αιτωλοακαρνανία έχει δώσει πολλά και έχει πάρει ελάχιστα».

Βιογραφικό σημείωμα:

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο το 1983.

Σπούδασε Ψυχολογία, Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας, Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές.

Διετέλεσε Διοικητής των Νοσοκομείων Αιτωλοακαρνανίας και Αργολίδας.

Κατά τη θητεία του ως Διοικητής υλοποίησε την ολοκλήρωση και εγκατάσταση του νέου νοσοκομείου Αγρινίου.

Είναι στέλεχος υγείας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα και διδάσκων σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Το κοινωνικό του έργο έχει αναγνωριστεί από πολλούς φορείς μεταξύ των οποίων το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου  και η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας.

Είναι έγγαμος και πατέρας ενός αγοριού.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Λάμπρου Δημητρογιάννη: