ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΛάμπει η Χριστουγεννιάτικη Ναύπακτος (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Λάμπει η Χριστουγεννιάτικη Ναύπακτος (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Λάμπει η Χριστουγεννιάτικη Ναύπακτος (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Τουριστική ατραξιόν θα μπορούσε να αποτελέσει ο φετινός γιορτινός στολισμός του λιμανιού της Ναυπάκτου.

Η δημοτική αρχή φρόντισε να δημιουργήσει ένα έντονα χριστουγεννιάτικο κλίμα προκειμένου να ανέβει η ψυχολογία των ντόπιων και επισκεπτών. Σε αυτό συμβάλλουν και τα καταστήματα του λιμανιού που έχουν φτιάξει έναν εκπληκτικό διάκοσμο στις επιχειρήσεις τους, που ταιριάζει απόλυτα με αυτόν του δήμου. Φέτος στολίστηκε το τείχος του λιμανιού με διαφορετικό τρόπο, ενώ τοποθετήθηκαν φώτα και στο κτίριο Ναυπακτία. Επίσης έχουν τοποθετηθεί λαμπιόνια σε όλους τους στύλους φωτισμού, ενώ τα εναέρια στολίδια είναι ιδιαίτερα προσεγμένα και όμορφα. Επιπλέον επισκευάστηκαν τα παλιά καμένα λαμπιόνια των στολιδιών που υπήρχαν στην περιοχή της Λαγκαδούλας και παρουσίαζαν μια θλιβερή εικόνα.

Εκείνο που λείπει και φέτος είναι ο στολισμός στον πεζόδρομο της Αγίας Παρασκευής. Καμία δημοτική αρχή δεν φρόντισε να τοποθετήσει κάποια λαμπιόνια και στον συγκεκριμένο κομμάτι, που όταν νυχτώνει είναι σκοτεινά, αφού και ο δημοτικός φωτισμός είναι ανεπαρκής. Επίσης δεν τοποθετήθηκαν στολίδια στο κομμάτι του δρόμου από το κέντρο μέχρι το Κεφαλόβρυσο.

Κατά τα άλλα ο φετινός διάκοσμος είναι διαφορετικός από τα προηγούμενα χρόνια και κυρίως από τον περσινό που καθυστέρησε πολύ και η πόλη ήταν στα σκοτάδια μέχρι τις παραμονές των Χριστουγέννων.

aixmi-news.gr / Βάσω Βήττα

Στο ΕΣΠΑ η αποκατάσταση του νοτιοανατολικού βραχίωνα του λιμανιού της Ναυπάκτου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr