Λαμία: «Δεν έχω κάνει κάτι», λέει ο πατέρας που κατηγορείται ότι έκανε κόλαση τη ζωή της κόρης του (ΦΩΤΟ)

Ενώπιον του Ανακριτή Λαμίας, απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες για την φρικιαστική υπόθεση που ήρθε στη δημοσιότητα και αφορά την κατάχρηση σε ασέλγεια, σε βάρος κοριτσιού που ήταν ανήλικο και άτομο με νοητική υστέρηση.

Η υπόθεση με την σεξουαλική εκμετάλλευση της 18χρονης σήμερα κοπέλας, φέρεται να έχει ξεκινήσει τουλάχιστον από το 2013, ωστόσο σε βάρος του πατέρα, ο οποίος είναι δημόσιος υπάλληλος, ενώ διατηρεί και ιδιωτική επιχείρηση, υπάρχουν ένα σωρό ακόμη κατηγορίες σχετικά με τις συμπεριφορές του απέναντι και στα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του.

Ο 53χρονος θα δώσει εξηγήσεις σχετικά με τα όσα του καταλογίζουν, τόσο η 18χρονη που κατέθεσε ότι για τις σεξουαλικές της σχέσεις γνώριζε ο πατέρας της, όσο και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια που προσήλθαν αυτοβούλως στην αστυνομία και κατέθεσαν φρικιαστικές λεπτομέρειες τόσο για την κακοποίηση τη δική τους, όσο και για τα όσα υπέπεσαν στην αντίληψή τους να συμβαίνουν, σε βάρος της ανήλικης αδερφής τους.

Οι άλλοι δύο συλληφθέντες ηλικίας 60 και 59 ετών καλούνται να εξηγήσουν τις σχέσεις τους με ανήλικη  κοπέλα ΑμεΑ. Μάλιστα ο 60χρονος είναι υπάλληλος στην επιχείρηση του πατέρα της και η μικρή μάλιστα τον φωνάζει «αρραβωνιαστικό» της! Ο έτερος «πελάτης» είναι γείτονας της οικογένειας. Φέρεται να είχε επαφές έναντι αμοιβής και με τη μητέρα και μάλιστα συγχρόνως με το ανήλικο κορίτσι!

Κατά την είσοδο του στο δικαστικό Μέγαρο αρνήθηκε την οποιαδήποτε ανάμιξη του σε αυτά που τον κατηγορούν τονίζοντας χαρακτηριστικά: “…δεν έχω κάνει τίποτα, δεν έχω κάνει κάτι”!

lamiareport.gr, lamianow.gr

Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Αγρινίου: Λατρευτική σύναξη για τη λήξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (ΦΩΤΟ)