ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΝ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ΛΑ.Ε. για επέτειο δολοφονίας Φύσσα: Κάλεσμα για συμμετοχή στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις

Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ΛΑ.Ε. για επέτειο δολοφονίας Φύσσα: Κάλεσμα για συμμετοχή στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις

Ν.Ε. Αιτωλοακαρνανίας ΛΑ.Ε. για επέτειο δολοφονίας Φύσσα: Κάλεσμα για συμμετοχή στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις

Ο Παύλος Φύσσας ζει!

Στη Δημοκρατία, δεν υπάρχει χώρος για φασισμό!

Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει τόπος για τους νεοναζί!

Πέντε χρόνια μετά την άγρια δολοφονία του αντιφασίστα-αντισυμβατικού καλλιτέχνη-μουσικού Παύλου Φύσσα, δείχνουν πως μνημόνια και φασισμός πάνε μαζί.

Η μνημονιακή λαίλαπα που λεηλάτησε και λεηλατεί την Ελλάδα και φτωχοποιεί τους Έλληνες ανελέητα, τρέφει ταυτόχρονα τη Χρυσή Αυγή! Το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα και το οικονομικό κατεστημένο, για να κατασυκοφαντήσουν και να κάμψουν αυτούς που αντιδρούν στη σχεδιασμένη

εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, νεκρανάστησε φασιστικές δυνάμεις, δράσεις και πρακτικές, δίνοντας επίσημη θεσμική υπόσταση στους εγκληματίες νεοναζί της Χ.Α.

Η θεωρία των δύο άκρων της τότε κυβέρνησης, κατ’ αρχήν, θέλησε προβοκατόρικα να υποστηρίξει, πως όσοι αντιδρούν απέναντι στα σχέδια των ντόπιων και διεθνών τοκογλύφων βρίσκονται στον ίδιο πολιτικό παρονομαστή με τους νεοναζί, συκοφαντώντας έτσι το δημοκρατικό -λαϊκό κίνημα ενάντια στα μνημόνια και την εκχώρηση της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας μας.

Ο κοινωνικός αυτοματισμός ήταν ο δεύτερος στόχος της εξουσίας, καθώς οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής δρούσαν εγκληματικά και ανεξέλεγκτα εναντίον κάθε κίνησης και κάθε φωνής, που αμφισβητούσε τις επιλογές της αλλά και τις κεντρικές επιλογές της χώρας (εξαθλίωση του λαού, μεταναστευτικό, περιορισμό της Δημοκρατίας κ.ά.).

Αποκορύφωμα της δράσης των νεοναζί της Χ.Α. ήταν η δολοφονία του 34χρονουράπερ ΠαύλουΦύσσα.

Σήμερα η πολιτικοοικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, στο πνεύμα του ξεπουλήματος και των διαρκών μνημονίων, έχει εξουθενώσει την Ελληνική κοινωνία, αλλά ενισχύει το Φασισμό. Όλοι έχουμε δει τους υπουργούς της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με χρήματα του Έλληνα πολίτη, ν’ αρμενίζουν καμαρωτοί στο Αιγαίο, με Χρυσαυγίτες εγκληματίες βουλευτές ή να αδιαφορούν όταν μέσα στη βουλή απειλούν με στρατιωτικό πραξικόπημα. Αυτό σημαίνει ενθάρρυνσή τους και πλήρη νομιμοποίησή τους.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Αιτωλ/νίας της ΛΑΪΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ καλεί όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 5 χρόνων από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη Χ.Α., να πάρουν μέρος στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις στις πόλεις του Νομού, που θα πραγματοποιηθούν στις 18 Σεπτέμβρη 2018 .

Να καταδικάσουμε το φασισμό και κάθε έκφρασή του!

Να καταδικάσουμε και να απομονώσουμε τη ναζιστική Χ.Α.!

Ο Παύλος Φύσσας θα είναι πάντα σύμβολο αντιφασιστικού αγώνα!

Ένοπλη ληστεία στην Πρέβεζα – Απείλησαν 21χρονη

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr