Λ. Αυγενάκης στον «ΔΥΤΙΚΑ FΜ 92,8»: «Θα δουλέψουμε την επόμενη ημέρα για ένα νέο αξιακό πλαίσιο» – ΗΧΗΤΙΚΟ

«Θα δουλέψουμε την επόμενη ημέρα για ένα νέο αξιακό πλαίσιο, με ποιοτικότερη δημοκρατία, λειτουργία των θεσμών και ένα κράτος που θα λειτουργεί προς όφελος του πολίτη»,δήλωσε ο Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκης στον ρ/φ σταθμό Δυτικά FM 92.8 και τον δημοσιογράφο Νίκο Αγγελόπουλο.

Βασικά σημεία της συνέντευξης του Γραμματέα της ΝΔ:

  • «Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε δύσκολή θέση. Τόσο ο ίδιος όσο και το κόμματου καταγράφει πτωτική πορεία, ενώ την καταλληλότητα για πρωθυπουργός συγκεντρώνει σταθερά ο Κυριάκος Μητσοτάκης 3 χρόνια τώρα.
  • Η κοινωνία έχει γυρίσει την πλάτη στον κ. Τσίπρα. Πανικοβάλλεται όταν βγαίνουν στην επιφάνεια στοιχεία και εικόνες που δεν θέλει με τίποτα να συζητηθούν. Ακατανόμαστες συμπεριφορές φασιστικού χαρακτήρα από τον κ. Πολάκη, τις οποίες ο Πρωθυπουργός καλύπτει θρασύτατα.
  • Πλουσιοπάροχες διακοπές σε κότερο όχι μιας οποιασδήποτε συνεργάτιδας, αλλά της κας Παναγοπούλουπου έχει πολλαπλώς προωθηθεί.Εκτός από πρωθυπουργικός σύμβουλος, διορίστηκε και πριν από ένα μήνα πρέσβης εκ προσωπικοτήτων. Και όπως φαίνεται έχει προταθεί κιόλας από την κυβέρνηση να εκπροσωπεί στο εξής και για πάντα την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (ΔΟΕ).
  • Ο κ. Τσίπρας είναι σε αποδρομή, και προσπαθεί με όλα αυτά τα μέτρα, που αποτελούν γονατογραφήματα, να αλλάξει την ατζέντα και 17 ημέρες πριν τις εκλογές να εξαγοράσει ψήφους. Μάλιστα, πολλά από τα μέτρα που εξήγγειλε είναι θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν διατυπωθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη εδώ και καιρό! Ο κ. Τσίπρας είναι πολέμιος της μεσαίας τάξης, και πρέπει όσο το δυνατό συντομότερο να αποτελέσει παρελθόν.
  • Και ο πανικός του έγινε έκδηλος και εχθές στην Βουλή. Ενώ προσπάθησε να προτάξει μια εικόνα τάχα ηγέτη, δεν άντεξε το βάρος των γεγονότων και έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο, με επιθέσεις επίπροσωπικού στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έδειξε για μια ακόμη φορά τον αυταρχικό του χαρακτήρα απευθυνόμενος στον κ. Λοβέρδο.
  • Όσον αφορά το debate, μας έκανε πολλή εντύπωση ο κ. Τσίπρας που είπε να συζητήσουμε “έστω” και στη Βουλή. Δεν ξέρω πως αντιλαμβάνεται ο κ. Τσίπρας τον κοινοβουλευτισμό! Στη Βουλή συζητάμε. Δεν είμαστε τηλεπερσόνες να πηγαίνουμε στα κανάλια. Η Βουλή είναι ο ναός της Δημοκρατίας και εκεί θα απολογείται ο κ. Τσίπρας. Αν θέλει  τηλεοπτικό διάλογο ας προκηρύξει τώρα εθνικές εκλογές και θα κάνουμε όσα debate θέλει, όταν θα έχει κλείσει η Βουλή. Για την οικονομία,  για τις Πρέσπες, για το προσφυγικό, για όλα αυτά τα οποία -με ευθύνη του  Προέδρου της Βουλής- ουδέποτε συζητήθηκαν, όπως οι προ ημερησίας συζητήσεις  που δεν διοργανώθηκαν ποτέ.

Αγία Παρασκευή Τριχωνίδας: Σοβαρό πρόβλημα με τις τηλεφωνικές συνδέσεις