Κύπρος – Ορέστης: Εξελίξεις! Κάτι βρέθηκε στην Κόκκινη Λίμνη (VIDEO)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αυτή την ώρα στο σημείο των ερευνών για τα θύματα του 35χρονου Νίκου Μεταξά στην Κόκκινη Λίμνη. Όπως μεταδίδει το reporter.com.cy υπάρχει κινητικότητα στην Κόκκινη Λίμνη. Φαίνεται να εντοπίστηκε και να ανασύρθηκε κάποιο αντικείμενο. Το αντικείμενο που ανασύρθηκε ήταν ιδιαίτερα ογκώδες και βαρύ και τυλιγμένο με κάτι λένε οι πληροφορίες. Στο σημείο κλήθηκαν ιατροδικαστές αλλά και πυροτεχνουργοί! Οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη γίνονται για να εντοπιστεί η τρίτη βαλίτσα στην οποία βρίσκεται η σορός άτυχης Μαρικάρ η οποία δολοφονήθηκε τον Δεκέμβριο του 2017. Στο σημείο έφτασαν μέλη του εγκληματολογικού και της ανακριτικής ομάδας.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Την ίδια ώρα το sonar άρχισε τη σάρωση και στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, για εντοπισμό της εξάχρονης Σιέρρα Γκράζε, για την οποία οι έρευνες διακόπηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, αφού με τη χρήση σκαφάνδρου δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός της.

Την εξάχρονη, κόρη του πρώτου θύματος που ανασύρθηκε από το μεταλλείο του Μιτσερού, είχε πετάξει στη λίμνη ο 35χρονος ύποπτος, αφότου όπως ισχυρίζεται, είχε χάσει τη ζωή της λόγω κατάποσης εμεσμάτων. Παρόλα αυτά η Αστυνομία διερευνά εναντίον του υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και για το εξάχρονο αγγελούδι.

newsit.gr

Νέο ύποπτο εξετάζουν οι αρχές για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν