ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΚυμπουρόπουλος κατά Τσίπρα! «Με στεναχώρησε η κάλυψη στον Πολάκη»

Κυμπουρόπουλος κατά Τσίπρα! «Με στεναχώρησε η κάλυψη στον Πολάκη»

Κυμπουρόπουλος κατά Τσίπρα! «Με στεναχώρησε η κάλυψη στον Πολάκη»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, μιλά ξανά για την επίθεση που δέχτηκε από τον Παύλο Πολάκη.

Η λεκτική επίθεση που δέχτηκε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, έχει αναχθεί σε μείζον πολιτικό ζήτημα.

Ο κ. Πολάκης με… σπάνια ήρεμο ύφος προέβη σε διευκρινιστική δήλωση από την Βουλή, ενώ όπως αποκάλυψε το newsit.gr αυτό συνέβη διότι του… τράβηξε το αυτί ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Την ίδια ώρα, ο κ. Κυμπουρόπουλος με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook παίνει εκ νέου θέση, τονίζοντας πως στεναχωρήθηκε τόσο από την ίσια την επίθεση, όσο και από την «κάλυψη» που παρείχε στον κ. Πολάκη ο πρωθυπουργός.

Συγκεκριμένα ο κ. Κυμπουρόπουλος αναφέρει: «Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κυρίου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο, με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός.

Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα.

Ετσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια.

Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω«.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Δεδομένα είναι μια υπόθεση που δείχνει να μην… τελειώνει σύντομα, αφού και οι αντιδράσεις είναι σφοδρές και η συνέχεια… θα δοθεί στην Βουλή.

newsit.gr

Ο Τσίπρας τράβηξε το αυτί του Πολάκη για Κυμπουρόπουλο

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr