Κύκλωμα κλεμμένων αυτοκινήτων: Κατασχέθηκαν πάνω από 100 Ι.Χ – Στις 14 οι συλλήψεις από την Ασφάλεια Πατρών – Στο «παιχνίδι» και ιδιοκτήτες συνεργείων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση μετά την εξάρθρωση από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών,  εγκληματικής οργάνωσης που έκλεβε και μεταπωλούσε Ι.Χ αυτοκίνητα ή τα μετέτρεπε σε ανταλλακτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί τουλάχιστον 150 οχήματα, ενώ έχουν συλληφθεί 14 άτομα – Έλληνες και αλλοδαποί – μεταξύ των οποίων και ο «εγκέφαλος».Επιπλέον στην οργάνωση συμμετείχαν και ιδιοκτήτες συνεργείων.

Αυτοκίνητα «πόλης» τύπου smart και yaris, ήταν στις προτιμήσεις του κυκλώματος καθώς φαίνεται πως μπορούσαν να «φύγουν» εύκολα στην αγορά, τα μέλη του οποίου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια μεγάλης κλίμακας Αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποίησαν άνδρες της Ασφάλειας Πατρών σε περιοχές της Αχαΐας, της Αττικής και της Βόρειας Ελλάδας.

Από την ΕΛ.ΑΣ εξετάζεται και το ενδεχόμενο τα πλοκάμια του κυκλώματος να είχαν βγει και εκτός συνόρων.

Επίσημες ανακοινώσεις για την υπόθεση θα γίνουν σήμερα στις 11.30 το πρωί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Ταξιάρχο Νικόλαο Κοτρωνιά.

kotronias_tempo24.gr_0.jpg

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου

tempo24.news

Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής: Θα πλημμυρίσει νότες το κέντρο της Λευκάδας