Ξεκίνησε η κάθοδος των… μυρίων προς τη Δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο

Σε εξέλιξη βρίσκεται το κύμα των εκδρομέων του Αυγούστου. Από σήμερα παρατηρείται έντονη κίνηση τόσο στις οδικές αρτηρίες που οδηγούν εκτός Αττικής όσο και στα λιμάνια της Αθήνας.

Το κύμα των εκδρομέων του Αυγούστου είναι σε εξέλιξη και από το πρωί παρατηρείται έντονη κίνηση στις οδικές αρτηρίες που οδηγούν στην Δυτική Ελλάδα.

Δείτε φωτογραφίες οδηγών που κινούνται με … βήμα σημειωτόν σε αρκετά σημεία στο ρεύμα εξόδου από την Αθήνα προς την Πάτρα.

φωτογραφίες facebook

Αντίστοιχα μεγάλη κίνηση παρατηρείται και στα λιμάνια από όσους έχουν επιλέξει κάποιο νησί για προορισμό των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Σύμφωνα με την εικόνα που υπάρχει από το σύνολο των ελληνικών προορισμών, στους πιο δημοφιλείς, όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Κως, η Σαντορίνη, η Μύκονος, η Πάρος, η Κέρκυρα, η Ζάκυνθος, οι πληρότητες αυτή την περίοδο πλησιάζουν στο 100% και στους λιγότερο δημοφιλείς κυμαίνονται από 85-95%.

Οι πληρότητες των πτήσεων στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς κυμαίνονται άνω του 80% όπως προβλεπόταν και η επιβατική κίνηση παραμένει αυξητική σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2017 και όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει για έναν ακόμη μήνα διψήφια αύξηση στις διεθνείς αφίξεις.

www.thebest.gr

Σύσκεψη για την λειτουργία του Κέντρου Υγείας Αστακού