ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΜε κριτήριο τον… εαυτούλη μας

Με κριτήριο τον… εαυτούλη μας

Με κριτήριο τον… εαυτούλη μας

Στην Ελλάδα έχουμε την πολυτέλεια να συζητάμε υπέρ του δέοντος θέματα ευτελούς σημασίας. Στην Αθήνα έγινε ο κακός χαμός για το στολισμός της Βασιλίσσης Σοφίας και οι χρήστες των social media έδωσαν ρέστα στο σχολιασμό… Προφανώς στον Χριστουγεννιάτικο στολισμό, όπως και σε κάθε ζήτημα ντεκόρ, τα πάντα είναι θέμα γούστου και το γούστο είναι πολύ μεγάλη κουβέντα.

Στο Αγρίνιο δεν τέθηκαν τόσο ζητήματα γούστου ή ποιότητας, όσο ζητήματα ποσότητας… που όμως αναδεικνύουν μια άλλη πλευρά του κακού εαυτού μας…

Μερίδα χρηστών του διαδικτύου ακούγοντας τους υπευθύνους του δήμου να μιλούν για τα 15 χιλιόμετρα φωτεινά λαμπάκια που άναψαν φέτος στο Αγρίνιο, άρχισαν να απορούν γιατί δεν περίσσεψε ένα λαμπάκι για το δρόμο του σπιτιού τους ή του μαγαζιού τους.

Δυστυχώς στην Ελλάδα ζούμε στην ψευδαίσθηση πως είμαστε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά το κέντρο του κόσμου… Ο εορταστικός στολισμός και φωτισμός, ιδίως στο κέντρο της πόλης, που κάθε χρόνο γίνεται καλύτερος και περισσότερος, φαίνεται ότι δεν αρκεί σε ορισμένους…

Είναι το διαχρονικό σύνδρομο που θέλει να ψηφίζουμε δήμαρχο με κριτήριο το λίγο τσιμέντο ή τη λίγη άσφαλτο μπροστά από το σπίτι μας!

Εφημερίδα «Συνείδηση» 

Ποιοι ενδιαφέρονται για τη θέση του διοικητή στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου;

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr