Η Κρητικιά hi tech γιαγιά ξετρελαίνει το διαδίκτυο (ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά το άκρως επιτυχημένο σποτ με την Ελληνίδα μάνα , ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης επιστρέφει και μας κάνει να γελάσουμε ξανά! Αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί η Κρητικιά Hi-tech Γιαγιά που καλεί με βιντεοκλήση τα εγγόνια της που βρίσκονται σε κάθε γωνιά του πλανήτη! Ο Παππούς παίζει παιχνίδι στο κινητό και μόλις ακούει τη λέξη «αλεξίπτωτο» θυμάται τη Μάχη της Κρήτης και τρέχει να πολεμήσει τον εχθρό με το μπαστούνι του! Οι διοργανωτές αναδεικνύουν την Κρητική φιλοξενία με το σύνθημα «Όπως κι αν έρθεις στην Κρήτη, μια ανοιχτή αγκαλιά θα σε περιμένει!»

Ημιμαραθώνιος Κρήτης. Κρητικιά γιαγιά

?Το 2ο διαφημιστικό του 3ου Ημιμαραθωνίου Κρήτης!Μετά την Ελληνίδα μάνα, δείτε την Κρητικιά γιαγιά όπως δεν την έχετε ξαναδεί!! ?Δήλωσε συμμετοχή σήμερα στην μεγαλύτερη γιορτή! ✍️ www.cretehalfmarathon.com1 Οκτωβρίου 2017 στο Αρκαλοχώρι!Τρέξε ή περπάτησε στους αγώνες 5 – 10 ή 21 χιλιομέτρων Δείτε το μέχρι το τέλος!Όπως κι αν έρθεις στην Κρήτη, μια ανοιχτή αγκαλιά θα σε περιμένει!

Posted by Ημιμαραθώνιος Κρήτης on Donnerstag, 3. August 2017

Θυμηθείτε και την αξιολάτρευτη ελληνίδα μάνα…

Crete Half Marathon

That is a typical Greek mother's behavior. Run in Greece !Run the incredible Crete !Live an unforgettable experience! www.cretehalfmarathon.com Crete Half Marathon 1st October 2017

Posted by Ημιμαραθώνιος Κρήτης on Mittwoch, 26. Juli 2017

Φλαμίνγκο στην παραλία του Αντιρρίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)