Κώστας Μπακογιάννης – Σία Κοσιώνη: Το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους και οι λεπτομέρειες της βάφτισης!

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης, ζουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους, έχοντας στο σπίτι τον καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους. Ο μικρός που γεννήθηκε στις αρχές του Οκτώβρη, τους έχει πάρει τα μυαλά και όπως λένε οι δικοί τους άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά και οι δυο δεν βλέπουν την ώρα να επιστρέψουν σπίτι και απαλλαγμένοι από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, να ασχοληθούν με το μικρό τους.

Στις συζητήσεις που κάνουν η γνωστή anchorwoman και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κυρίαρχο θέμα είναι το όνομα του μωρού τους και οι λεπτομέρειες για το επικείμενο μπλουμ. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Secret» και της Σάσας Σταμάτη, η βάφτιση του γιου τους θα γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώ ακόμη δεν έχουν αποφασίσει αν θα γίνει στην Αθήνα ή στο Καρπενήσι.

Όσον αφορά το όνομα του μικρού, έχουν αποφασίσει εδώ και αρκετό καιρό πως θα είναι Δήμος και μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή. Πίσω από το όνομα κρύβονται συναισθήματα και μια πολύ τρυφερή ιστορία. Πρόκειται για τη γνωστή σε όλους και απόλυτα δικαιολογημένη αδυναμία που είχε ο Κώστας Μπακογιάννης στον αδικοχαμένο πατέρα του, Παύλο.

Οι καλοί φίλοι του Παύλου Μπακογιάννη, ακόμα και μετά τον θάνατό του, ήταν στο πλευρό της οικογένειας και κυρίως των παιδιών του. Ένας από τους πιο κοντινούς του φίλους στη ζωή του δημοσιογράφου και πολιτικού ονομάζεται Δήμος και ο Κώστας έχει πολύ καλή σχέση μαζί του και τον θεωρεί δικό του άνθρωπο.Έτσι πήρε την απόφαση να δώσουν στο μωρό το όνομά του, ως ελάχιστη ανταπόδοση όσων τους έχει προσφέρει τόσα χρόνια. Νονές του μικρού θα είναι η αδερφή του Κώστα, Αλεξία Μπακογιάννη και μια επιστήθια φίλη της Σίας, οι οποίες είχαν παντρέψει το ζευγάρι, τον περασμένο Ιούλιο στο Καρπενήσι.

Ετήσια χοροεσπερίδα για τον Σύλλογο Ποντίων Νομού Αιτωλοακαρνανίας