Κώστας Καλαντζής: «Το έργο του Γ. Παπαναστασίου αποτυπώνεται στην κοινωνία» – ΗΧΗΤΙΚΟ

Συνέντευξη του αντιδημάρχου, υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Αγρινίου, με το συνδυασμό του Γ. Παπαναστασίου «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις»

«Το έργο του Δημάρχου μας Γιώργου Παπαναστασίου, έχει αποτυπωθεί μέχρι στιγμής ξεκάθαρα στις συγκεντρώσεις που έχει πραγματοποιήσει αλλά και στις περιοδείες. Ο στόχος της 1ης Κυριακής είναι εφικτός».

Τα παραπάνω υποστήριξε μεταξύ άλλων ο αντιδήμαρχος Κώστας Καλαντζής, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπαναστασίου «Αγρίνιο Νέα Αρχή – Τόπος να ζεις» Κώστα Καλαντζή. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «ΔΥΤΙΚΑ FM 92,8» και στην εκπομπή του Νίκου Αγγελόπουλου «10 ΜΕ… ΤΟΝΟ» ο κ. Καλαντζής αναφέρθηκε στους στόχους του για το μέλλον, στο μέχρι τώρα έργο της δημοτικής αρχής Παπαναστασίου και στον ίδιο τον Δήμαρχο.

«Πιστεύω απόλυτα, ότι δήμαρχος και την επόμενη τετραετία θα είναι ο Γιώργος Παπαναστασίου. Αυτό είναι κάτι εξάλλου που το δείχνει ο ίδιος ο κόσμος. Κατά τη διάρκεια της πρώτης μας θητείας, δώσαμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Αποκορύφωμα η ΒΑΑ και η προ ημερών ανακοίνωση για τον αγωγό ύδρευσης Καστράκι – Αγρίνιο, ύψους 17,8 εκατ. ευρώ, ενώ και το Πάρκο, ένα έργο πνοής για την πόλη μπαίνει στην τελική ευθεία» ανέφερε αρχικά για να συμπληρώσει: «σε ότι με αφορά έγιναν πάρα πολλά στον τομέα της πρόνοιας και πρώτα απ’ όλα η δομή στέγης αστέγων αν και θα θέλαμε να μην υπάρχουν τέτοιες δομές στην πόλη μας, γιατί θέλουμε οι συμπολίτες μας να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Ο Γιώργος Παπαναστασίου είναι ένας Δήμαρχος που μπορεί και συνθέτει και ακούει. Επόμενο βήμα για το Αγρίνιο θα πρέπει να είναι η εξωστρέφεια. Κάναμε πολλά παρά το γεγονός ότι οι πόροι από την πολιτεία μειώθηκαν κατά πολύ. Προσωπικά είμαι πιο ώριμος από ποτέ και αυτό που με ενδιαφέρει είναι η πόλη μου. Το Αγρίνιο. Αναφορικά με άλλους συνδυασμούς, αυτό που έχω να πω είναι ότι μέχρι στιγμής ακούω μόνο αοριστίες και αερολογίες χωρίς να βλέπω προγραμματικές θέσεις».