Κοπή πίτας από το Κεντρικό Συμβούλιο της ΠΑΝ.ΣΥ – «Γνωρίζοντας την Αιτωλοακαρνανία»

Η ΠΑΝ.ΣΥ σας εύχεται Καλή Χρονιά και σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την γιορτή του Αιτωλοακαρνάνα – κοπή πίτας, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Σινέ Κεραμεικός (Κεραμεικού 58 & Μαραθώνος 13 Αθήνα).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

Κοπή πίτας από το Κεντρικό Συμβούλιο της ΠΑΝ.ΣΥ.

Κάλαντα και τραγούδια του τόπου μας από μικρή ομάδα συμπατριωτών μας.

  • Παρουσίαση θέματος: «Γνωρίζοντας την Αιτωλοακαρνανία». Ένα εικοσάλεπτο οδοιπορικό στην ιστορία, στις αρχαιότητες, στον φυσικό πλούτο ,στις ομορφιές, στην οικονομία και στις μελλοντικές δυνατότητες του Νομού μας, με ταυτόχρονη προβολή φωτογραφιών.
  • Παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά τμήματα των συλλόγων: 1. Αριαδιτών, Λευκιωτών – Αναληψιωτών, 3. Φλωριαδιτών, 4. Φυτειωτών, 5. Χαλκιοπουλιτών, και 6. από το κοινό παιδικό χορευτικό των συλλόγων Εμπεσιωτών – Χαλκιοπουλιτών. Τα παιδιά μας ,μέλη των ανωτέρω χορευτικών ,θα ξεδιπλώσουν το χορευτικό τους ταλέντο χορεύοντας χορούς από όλη την Ελλάδα.
  • Βραβεύσεις Αιτωλοακαρνάνων συμπολιτών μας για το έργο και τις επιδόσεις τους.
  • Στην εκδήλωση θα προσφερθούν, καφές – τσάι – χυμοί – βουτήματα – κέικ και βασιλόπιτα.

Θα μοιραστούν δωρεάν αρωματικά φυτά σε γλαστράκια, για να προσθέσουμε χρώμα και άρωμα στη νέα χρονιά. Είσοδος 3€/άτομο, για κάλυψη μέρους των εξόδων.

ΓΙΑ ΤΟ Κ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΚΟΥ

6977429865                                         6974123852