Κόμβος Ρίγανης: Σύλληψη αλλοδαπών με “παρελθόν”

Στην σύλληψη δύο αλλοδαπών 36 και 60 ετών, που επέβαιναν σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ, προχώρησε χθες η ΟΠΚΕ Ακαρνανίας στο 65οχλμ της Ιόνιας Οδού καθώς βρέθηκε να μην διαθέτουν νόμιμα έγγραφα παραμονής τους στη χώρα. Ωστόσο η έρευνα αποκάλυψε πως σε βάρος του 60χρονου είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στη χώρα και σε βάρος του 36χρονου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από την Ανακρίτρια Καλαμάτας για νόμο περί ναρκωτικών.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στην Ιόνια Οδό, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ένας 36χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε από το έτος 2017, ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του Β΄ Ανακριτικού Τμήματος Καλαμάτας για υπόθεση ναρκωτικών, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε εισέλθει παράνομα στην χώρα μας.

Ο δράστης εντοπίστηκε μέσα σε λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Ηγουμενίτσα – Αθήνα, ενώ επιπλέον συνελήφθη και ένας ομοεθνής του, επιβάτης του ίδιου λεωφορείου, διότι είχε εισέλθει και αυτός παράνομα στην χώρα μας.

Αγρίνιο: Αίσιο τέλος με την εξαφάνιση τoυ 63χρονου