Κολοβός: «Καλά κλεισμένος ο Παναιτωλικός»

Ο Δημήτρης Κολοβός, τόνισε πως ο Παναιτωλικός είχε κλείσει αρκετά καλά τους χώρους στην άμυνά του με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μη βρει δίχτυα.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της ΕΡΤ:

«Αγωνιστικά ήμασταν καλύτεροι, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Ήταν καλά κλεισμένος ο Παναιτωλικός δεν μας έδωσε πολλές ευκαιρίες για γκολ. Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε».

Για το γεγονός πως ο κόσμος περίμενε μια εύκολη νίκη μετά τις εμφανίσεις με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ: «Στο πρωτάθλημα δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Κάθε αγωνιστική όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα για κάθε ομάδα. Κάθε αγωνιστική πάμε για τους τρεις βαθμούς, δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα ο κόσμος ήθελε τη νίκη όπως κι εμείς δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την εμφάνιση του ίδιου: «Μέσα από τις προπονήσεις προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος γιατί δεν έχω ξεκινήσει καλά. Θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει εκεί που της αξίζει».

gazzetta.gr

Τραγωδία με δύο νεκρούς στο Αντίρριο! Βούλιαξε βάρκα λόγω των ισχυρών ανέμων (VIDEO)