Έκοψαν το ρεύμα στο Δημαρχείο Ξηρομέρου λόγω οφειλών στη ΔΕΗ!

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του Ερ. Γαλούνη από την «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» Έκοψαν το ρεύμα στο Δημαρχείο Ξηρομέρου λόγω οφειλών στη ΔΕΗ! Σε λάθος αποδίδει την διακοπή…

5

Σκληρή ανακοίνωση εναντίον του Ερ. Γαλούνη από την «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών»

Έκοψαν το ρεύμα στο Δημαρχείο Ξηρομέρου λόγω οφειλών στη ΔΕΗ!

Σε λάθος αποδίδει την διακοπή ο Δήμαρχος Ξηρομέρου

 

 

Καταγγελία «βόμβα» από την παράταξη Συμπολιτεία Ξηρομεριτών, σύμφωνα με την οποία κόπηκε το ρεύμα τόσο στο Δημαρχείο Ξηρομέρου, όσο και στα πρώην Δημοτικά Καταστήματα Αλυζίας και Φυτειών λόγω μη τακτοποίησης οφειλών του Δήμου προς την ΔΕΗ. Η «Σ» επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Ξηρομέρου Ερωτόκριτο Γαλούνη ο οποίος ανέφερε πως «υπήρξε διακοπή για περίπου 15 λεπτά, η οποία μόνο από λάθος μπορεί να έγινε. Παραλάβαμε χρέος 700 χιλιάδων ευρώ, προχωρήσαμε σε ρύθμιση και καταβάλουμε κανονικά τις δόσεις. Συνεπώς, μόνο από λάθος εξηγείται η διακοπή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών έχει ως εξής: «Πληροφορηθήκαμε εμβρόντητοι ότι η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Δημαρχείο του Δήμου Ξηρομέρου, καθώς και στα πρώην Δημαρχεία της Αλυζίας και των Φυτειών, διότι η Δημοτική Αρχή δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της. Γνωρίζουμε ότι οι οφειλές προς τη ΔΕΗ ήταν υψηλές, γνωρίζουμε επίσης ότι ο Δήμος είχε κάνει ρύθμιση, γνωρίζουμε ακόμη ότι πρέπει να πληρώνονται οι τρέχοντες λογαριασμοί, όπως γνωρίζουμε ότι έχει ψηφιστεί ένας προϋπολογισμός τον οποίο ο Δήμαρχος τον έχει γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια. Πρόκειται για τον απόλυτο εξευτελισμό του Δήμου Ξηρομέρου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Γαλούνη, ο οποίος την ίδια ώρα που το Δημαρχείο είναι μες στα σκοτάδια σκορπάει δεξιά και αριστερά ανεξέλεγκτα τα χρήματα του Δήμου. Είναι το μεγαλύτερο από τα μέχρι τώρα κατορθώματα του Δημάρχου, η παρουσίαση ενός Δήμου διαλυμένου με ένα προϋπολογισμό που εκτελείται, με ευθύνη του Δημάρχου, κατά το δοκούν. Έτσι την ίδια ώρα που σπαταλιέται το δημόσιο χρήμα χωρίς προγραμματισμό, ο Δήμος Ξηρομέρου δέχεται το χειρότερο χτύπημα αξιοπιστίας από συστάσεως του. Να κόβει η ΔΕΗ το ρεύμα του Δημαρχείου!!!!! ΑΞΙΟΣ ο μισθός του!!»

Κων/νος Χονδρός