Διανομή ροδάκινων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Έρχονται προς διανομή μήλα και σταφύλια. Διανομή ροδάκινων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Από τις πρώτες πόλεις το Αγρίνιο που προμηθεύει τους δικαιούχους του Κοινωνικού…

Έρχονται προς διανομή μήλα και σταφύλια.

Διανομή ροδάκινων

στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Από τις πρώτες πόλεις το Αγρίνιο που προμηθεύει τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου με φρούτα. Μόνο χθες διανεμηθήκαν είκοσι τρις τόνοι ροδάκινων.

 

 

Για άλλη μια φορά, το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Αγρινίου χθες το πρωί διένειμε είκοσι τρις τόνους ροδάκινων στους δικαιούχους του. Η διανομή έγινε στον δημοτικό χώρο στάθμευσης στην περιοχή των παλιών σφαγείων. Το πρόγραμμα διανομής δωρεάν φρούτων που εξασφαλίστηκε από την αρμόδια αντιδημαρχία θα διαρκέσει μέχρι και τον Μάρτιο του 2016 και σε πολύ συχνά χρονικά διαστήματα θα μοιράζονται παντός τύπου φρούτα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η διανομή χθες ξεκίνησε από τις οκτώ και διήρκησε μέχρι και τις δέκα το πρωί.

Για την μεγαλύτερη διευκόλυνση των συμπολιτών μας έγιναν και οι απαραίτητες συνεννοήσεις  μεταξύ των υπηρεσιών των Κοινωνικών Δομών του δήμου Αγρινίου και των Προέδρων των Κοινοτήτων του δήμου, ώστε να μεταφερθούν στα χωριά μεγάλες ποσότητες ροδάκινων και να διανεμηθούν εκεί στους δικαιούχους από τους προέδρους των κοινοτήτων.

Η προηγούμενη διανομή φρούτων, περίπου είκοσι τόνων, είχε γίνει στις 30 Ιουλίου και ήταν η πρώτη φορά που κάποιοι από τους πεντέμισι χιλιάδες δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου πήραν φρούτα. Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Κων/νο Καλαντζή η επόμενη διανομή θα γίνει πιθανότατα την ερχόμενη Τετάρτη στους υπόλοιπους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενώ στο πρόγραμμα είναι όλοι οι δικαιούχοι να καλυφθούν με κάθε είδος φρούτου. Το επόμενο είδος που θα διανεμηθεί στο εγγύς μέλλον θα είναι μήλο και σταφύλι.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Κών/νος Καλαντζής δήλωσε: «Για δεύτερη φορά μοιράζουμε φρούτα. Θα συνεχίσουμε πιθανότατα έως και το Μάρτιο του 2016. Στο μέλλον θα διανείμουμε μήλο και σταφύλι. Τα φρούτα που δίνουμε στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι από τα αδιάθετα που δεν εξάγονται και προωθούνται σε όσους τα έχουν πραγματικά ανάγκη».

Κων/νος Χονδρός