Κοινή δήλωση των Κοσμητόρων ΣΕΥ και Θ.Ε του Πανεπιστημίου Πατρών

Σχετικά με τη χθεσινή δήλωση στο esos του Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτρη  Ματαρά,που επικαλούμενος  τις μαρτυρίες του Δημήτρη Καρδαμάκη, Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών Υγείας και του  Γιώργου Παπαθεοδώρου, Κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών, που συμμετείχαν στην κοινή σύσκεψη στο υπουργείο,  διαψεύδει τον Κ. Γαβρόγλου ο οποίος υποστήριξε ότι ο κ. Μηταράς δεν είπε την αλήθεια γι αυτά που ειπώθηκαν στην συνάντηση, λάβαμε την ακόλουθη ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΣΜΗΤΟΡΩΝ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Οι τίτλοι των δημοσιευμάτων της ενημερωτικής ιστοσελίδας esos, ««Τελεσίγραφο» υπ. Παιδείας προς Παν. Πατρών: Δεν θα ιδρυθεί Νομική και Γεωπονική εάν δεν γίνει η συγχώνευση με το ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδος» (2/4/2019) και «Τρεις Κοσμήτορες διαψεύδουν τον Κ. Γαβρόγλου» (18/4/2019), δεν μας εκφράζουν.

Το τι μπορεί να εκλαμβάνει κανείς ως διαπίστωση, στο πλαίσιο μιας πολύωρης συζήτησης, είναι κάτι που αφορά μόνο τον ίδιο.

Οι θέσεις μας όσον αφορά στη συγχώνευση του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με το Πανεπιστήμιο Πατρών έχουν κατατεθεί στα θεσμικά όργανα του Πανεπιστημίου.

Δημήτριος Καρδαμάκης, Καθηγητής Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Υγείας
Γεώργιος Παπαθεοδώρου, Καθηγητής Κοσμήτορας Σχολής Θετικών Επιστημών

esos.gr

Εκδήλωση για το Πάσχα και την Ανάσταση από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)