Άνοιξε η παλαιά εθνική οδός στο ύψος της Κλόκοβας – Δύσκολη η νύχτα στη Ναυπακτία (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ + VIDEO)

Μετά την νέα χιονόπτωση στις τρεις περίπου τα ξημερώματα είχαμε στην περιοχή χιονόστρωση και παγετό στο ύψος της Καλαβρούζας στην άνοδο προς Κλόκοβα. Η αστυνομία έχει κλείσει προληπτικά την παλαιά Εθνική οδό έως ότου ρίξουν αλάτι στο σημείο. 

Στον Πλάτανο Ναυπακτίας με τους πολίτες να βάζουν πλάτη και να συμμετέχουν με δικά τους μέσα ρίχνοντας αλάτι στον δρόμο. (πιο κάτω βίντεο με την χιονόπτωση και από  την ρήψη του αλατιού στο δρόμο.) Εδώ πρέπει να αναφέρουμε ότι δεν έχει γίνει ρήψη αλατιού από αλατιέρα του Δήμου τις τελευταίες ώρες και λόγω της κατάστασης του οδικού δικτύου υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία σε επισκέπτες της περιοχής.

Συγκεκριμένα αναγνώστρια της σελίδας , μας καταγγέλλει ανοργανωσιά  για την ταλαιπωρία που υπέστησαν στις λίγες ημέρες ξεκούρασης που είχαν.

Αναλυτικά το μήνυμα που μας έστειλε:

Βρεθήκαμε 40 ψυχές στον Πλάτανο Ναυκατίας ηλικίας 1 έως 70 ετών απο την 1η μέρα του νέου έτους να απολαύσουμε τη φύση και τις προσδοκίες για ξεκούραση και απόλαυση που μας υποσχέθηκαν οι επαγγελματίες της Ορεινής Ναυπακτίας. Ατυχώς μια ήπια μορφή χιονόπτωσης μας απέκλεισε σε ενα δωμάτιο ξενοδοχείου ανακαλύπτοντας για μια ακόμα φορά την απόλυτη ανοργανωσιά των αρχών (δημοτικών υποθέτω). Προσπαθούμε να οργανωθούμε ώστε αυριο Σάββατο να εξαφανιστούμε από έναν τόπο που πολυαγαπησαμε αλλα δεν στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών κάθε επισκέπτη, αν και ειμαστε προκατηλημενοι οπαδοί της Ναυπακτίας. Η δημοσίευση αυτή δεν εχει κανένα πολιτικό ή άλλου συμφέροντος κίνητρο αλλά αποσκοπεί να κινητοποιήσει τους υπεύθυνος να διεκδικήσουν με σοβαρότητα το μερίδιο της τουριστικής αγοράς και να μην αφήνουν τον υπέροχο αυτό τόπο σε συνθήκες Μεσαίωνα .

klokova xioni

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Περισσότερα στο nafpaktianews.gr

Αιτωλοακαρνανία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών – Απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων λόγω χιονόπτωσης