«Αδυναμία διαχείρισης και ελέγχου των κρίσεων από την κυβέρνηση»

«H κυβέρνηση έδειξε αδυναμία να διαχειριστεί και να ελέγξει την κατάσταση με την πυρκαγιά στο Μάτι με αποτέλεσμα να φθάσουμε στην τραγική κατάληξη με τόσα πολλά θύματα λίγα χιλιόμετρα από τον αστικό ιστό της Αθήνας» τόνισε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon o Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

«Για να αποφύγει τις ευθύνες της, η κυβέρνηση προσπαθεί να μετατοπίσει τη συζήτηση από το τι έγινε και τι έφταιξε τις κρίσιμες ώρες, στο ζήτημα των αυθαιρέτων. Είναι μια προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, κάτι που έχει επιχειρήσει και στο παρελθόν όταν η κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκονταν αντιμέτωπη με δύσκολες και σύνθετες καταστάσεις» επεσήμανε ο κ. Φεύγας.

Καταλήγοντας, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε ότι η τραγωδία στο Μάτι πρέπει να οδηγήσει στην δημιουργία ενός σοβαρού Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων, αντίστοιχο προηγμένων ευρωπαϊκών χωρών, που στόχο θα έχει την ασφάλεια των πολιτών και την έγκυρη και άμεση ενημέρωση τους.

Αισχρή επίθεση Αυλωνίτου σε Μητσοτάκη: Είπε π@@@ιές (VIDEO)