Κινούνται «αθόρυβα» στον Ιωνικό

Από τις επόμενες μέρες της ανόδου στην Α2 Γυναικών Βόλλεϋ οι άνθρωποι του Ιωνικού εργάζονται για την επόμενη μέρα σε δύο άξονες. Αφενός την  δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας για τη νέα σεζόν, αφετέρου για την  οργάνωση των τμημάτων υποδομής.
Χωρίς να έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα οι πληροφορίες αναφέρουν εκ νέου συμφωνία με την προπονήτρια Ελένη Λεγάτου και προχωρημένες επαφές με αθλήτριες από ανώτερη Κατηγορία. Πολύ δύσκολο να παραμείνει η πασαδόρος Νατάσσα Σαρδελή και υπάρχουν πιθανότητες για την Ελίνα Μποτσάκη. Βασικός λόγος που στέκεται εμπόδιο  στην εκ νέου συνεργασία είναι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις των αθλητριών στην Πάτρα, σε συνδυασμό με τις αυξημένες υποχρεώσεις της Α2. Σίγουρες θα πρέπει αν θεωρούνται οι Παπανίκου, Δημητράντζου, Λογκιζίδου, Σταμουλακάτου, Ασλανίδη, Καλαμπούκα, Τζωρτζοπούλου, οι οποίες κατοικούν στο Αγρίνιο και θα πλαισιωθούν με κάποιες ακόμα αθλήτριες.
Στις υποδομές έχει ήδη επέλθει συμφωνία με μία γυμνάστρια- προπονήτρια  και γίνονται ενέργειες για στελέχωση με αθλήτριες στα  τμήματα Κορασίδων και Παγκορασίδων.