ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑκτιο–ΒονιτσαΜαταιώνεται η κινητοποίηση στη Βόνιτσα για την Συμφωνία των Πρεσπών κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Παυλόπουλου

Ματαιώνεται η κινητοποίηση στη Βόνιτσα για την Συμφωνία των Πρεσπών κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Παυλόπουλου

Ματαιώνεται η κινητοποίηση στη Βόνιτσα για την Συμφωνία των Πρεσπών κατά τη διάρκεια της επίσκεψης Παυλόπουλου

Ματαιώνεται τελικά η συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Συμφωνία των Πρεσπών στη Βόνιτσα, με αφορμή την επικείμενη επίσκεψη του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου, με τους διοργανωτές να μιλούν εκτός των άλλων για έμμεσες πιέσεις αλλά και φόβο πιθανής πρόκλησης επεισοδίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατόπιν έμμεσων πιέσεων αλλά και φόβου για πιθανή πρόκληση επεισοδίων, κατά τη διάρκεια της προαναγγελθείσας συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στη Βόνιτσα (26 Ιουλίου ώρα 10:30) για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, αποφασίστηκε η ματαίωσή της. Ζούμε δυστυχώς σε μια εποχή που η λέξη Δημοκρατία έχει ευτελιστεί, έχει χάσει δηλαδή την αξία και το νόημά της. Έχει δώσει τη θέση της στο φόβο, την ηττοπάθεια και τον ωχαδερφισμό! Σημείο των καιρών και αυτό μιας κοινωνίας που παραιτείται από όλα και περιμένει καρτερικά, το τέλος της, ανίκανη να αντισταθεί. Τελικά, έχουμε ότι μας αξίζει.

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με πιθανότητα βροχής

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr