Κίνημα Αλλαγής: Εκλογικά κέντρα σε κάθε Δήμο της Αιτωλοακαρνανίας

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πολιτών από όλο το Νομό έγινε την Τετάρτη, 20/06/2018, η  πρώτη ανοικτή Νομαρχιακή Συνέλευση μελών του Κινήματος Αλλαγής Αιτωλ/νίας στο Αγρίνιο. Τη Συνέλευση άνοιξε η κεντρική ομιλήτρια Κατερίνα Μπατζελή, πρώην Υπουργός, η οποία αναφέρθηκε σε όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τη χώρα και ανέλυσε την πολιτική και αυτοδιοικητική πλατφόρμα του νέου φορέα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη σημασία και το ρόλο των Τοπικών Οργανώσεων του Κινήματος, που την Κυριακή, 24/06/2018, θα εκλέξουν τις Συντονιστικές τους Γραμματείες. Τέλος, ζήτησε τη συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία.  Ακολούθησαν παρεμβάσεις στελεχών και μελών.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον ορισμό των Εφορευτικών Επιτροπών και την κατάθεση των αιτήσεων υποψηφιοτήτων όλα είναι έτοιμα για τις εκλογές της Κυριακής.

 Τα εκλογικά κέντρα θα λειτουργήσουν σε όλους τους Δήμους της Αιτωλ/νίας από τις από τις 8.00 έως τις 20.00 ως εξής:

 Μεσολόγγι: στο Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου

Αγρίνιο: στην Αίθουσα τραίνων

Ναύπακτος: Αίθουσα Ναυπακτία, στο λιμάνι.

Αμφιλοχία: Αίθουσα Τρομπούκη

Βόνιτσα: στο Δημαρχείο Ακτίου – Βόνιτσας

Αστακός: στο Δημαρχείο Αστακού

Θέρμο: στο Δημαρχείο Θέρμου

«Καλούμε τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής και όσους επιθυμούν να εγγραφούν μέλη ακόμη και την ημέρα της ψηφοφορίας να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία» καταλήγει η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Αλλαγής.

Σε σπίτι κοντά στο Αντίρριο εντοπίστηκε το σήμα του κινητού της Λαγούδη