ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωλοακαρνανίας: Το ψέμα και η αλήθεια για την έδρα της Γεωπονικής Σχολής

ΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωλοακαρνανίας: Το ψέμα και η αλήθεια για την έδρα της Γεωπονικής Σχολής

ΚΙΝ.ΑΛ. Αιτωλοακαρνανίας: Το ψέμα και η αλήθεια για την έδρα της Γεωπονικής Σχολής

Η πολύπαθη Τριτοβάθμια Εκπαίδευση έγινε τις τελευταίες μέρες αντικείμενο της κυβερνητικής προπαγάνδας στο Νομό μας. Τα ψέματα των κυβερνητικών παραγόντων, δεν σταμάτησαν ακόμη και μετά την δεινή ήττα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Το ψέμα:
Η έδρα της Γεωπονικής Σχολής, μεταφέρεται στο Μεσολόγγι μετά από απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών, σύμφωνα με όσα δημοσίευσε στέλεχος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Η αλήθεια:

Η Σύγκλητος ακόμη κι αν πήρε τέτοια απόφαση, αυτή είναι γνωμοδοτικού χαρακτήρα και όχι εκτελεστικού, με βάση τις αρμοδιότητες της. Η προσπάθεια παραπλάνησης των πολιτών του Μεσολογγίου και διχασμού των Αιτωλοακαρνάνων, λίγο πριν τις εκλογές, δεν θα πιάσει τόπο. Τα ψέματα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. τελείωσαν, μαζί με τις αυταπάτες του. Η λειτουργία του Πανεπιστημίου, πρέπει να έχει ως άξονα την ακαδημαϊκή επάρκεια των σχολών του και το συμφέρον των φοιτητών. Το Πανεπιστήμιο, πρέπει να υπηρετεί την επιστήμη και την ακαδημαϊκή κοινότητα και όχι φτηνούς πολιτικαντισμούς. Το Κίνημα Αλλαγής θα είναι εδώ για να διασφαλίσει ότι η αναδιάρθρωση του Πανεπιστημίου, θα γίνει με ακαδημαϊκά κριτήρια, κατόπιν διαλόγου στην ακαδημαϊκή και τοπική κοινωνία. Η Παιδεία δεν θα γίνει κυβερνητικό λάφυρο.

Κύπρος: Σε βάθος έξι μέτρων το άψυχο κορμάκι της 6χρονης Sierra (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

1 Comment

  1. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΠΛΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. , ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΟ “ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ” ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ “ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ” ….?
    ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ “ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ” ΤΗΣ 07/07/19 , ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ , ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΗΣ “ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” ..!!!????????

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.