Κοιμήσης για υπόθεση Φλώρου

Ότι υποκριτικότερο από κυβερνητικές πηγές, ειπώθηκε και γράφηκε για την ψεύτικη βεβαίωση, που οδήγησε στην αποφυλάκιση του καταδίκου Φλώρου, αυτές τις μέρες. Η υπαίτια κυβέρνηση προσπαθεί για μια ακόμη φορά να θολώσει τα πράγματα και να ενοχοποιήσει άλλους.

Ποιά είναι όμως η αλήθεια;

1. Το 2010 με το νόμο 3852 (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ), μεταφέρθηκε η αρμοδιότητα χορήγησης των προνοιακών επιδομάτων στους Δήμους.
Όλες οι έως τότε παράνομες χορηγίες, αποκαλύφθηκαν, αφού κατέστησαν ευρέως γνωστοί οι δικαιούχοι, διακόπηκαν και το κράτος εξοικονόμησε αμέσως 300.000.000 €. Ναι 300εκ. Ευρώ από διακοπή των «μαϊμού» επιδομάτων τυφλότητας κλπ, όπως τα λέει ο κόσμος.
Ας συγκρίνουμε λίγο αυτό το ποσό, με τα ελάχιστα που εξοικονομούνται από την εξαύλωση των συντάξεων, την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά, τα παιδιά που μένουν εκτός παιδικών σταθμών κλπ κλπ.

2. Οι επιτροπές ελέγχου των δικαιούχων, ορίζονται από την κυβέρνηση.
Αυτές είναι που κατόπιν πολιτικών ή χρηματικών παρεμβάσεων, παραβιάζουν την ιατρική δεοντολογία και το νόμο (προφανώς μόνο λίγοι ημέτεροι ή επίορκοι και όχι η πλειοψηφία των ευόρκων λειτουργών της ιατρικής),
χορηγώντας βεβαιώσεις αναπηρίας, σε υγειεστάτους ή διογκώνοντας τα σχετικά ποσοστά σε πάσχοντες.

3. Για να μην γίνεται ευρέως γνωστή αυτή η κατάσταση, καθώς επίσης και για να ξαναστήσει πάλι το άθλιο σύστημα του πολιτικού εκμαυλισμού, η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ψήφισε πριν λίγους μήνες το ν. 4512/2018 και το νόμο 4520/2018, ΑΦΗΡΕΣΕ την αρμοδιότητα αυτή από τους δήμους, τους αφήρεσε και τα χρήματα από τους ΚΑΠ, και την ΞΑΝΑΕΔΩΣΕ στο κεντρικό κράτος.

Κανείς πλέον δεν θα ξέρει πρόσωπα και πράγματα, όπως παλιά, και η «δουλειά» θα γίνεται παστρικά και στα κρυφά. Όπως παλιά…

Οι ευθύνες για την αποφυλάκιση Φλώρου και τον χαρακτηρισμό του κάθε υγειούς Φλώρου ως ΑΜΕΑ, βαρύνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ την κυβέρνηση και όσους βουλευτές ψήφισαν τον νόμο για τις αποφυλακίσεις και αυτόν τον κατάπτυστο νόμο για πολιτική συναλλαγή και εκλογική πελατεία.

Αυτό το νεοκακοφορμισμένο κοινωνικό απόστημα, πρέπει να κλείσει άμεσα, γιατί επιβαρύνει ιδίως τους πραγματικούς ασθενείς, που έχουν ανάγκη τη δημόσια τοπική κοινωνικοπρονοιακή φροντίδα για να ζήσουν με σεβασμό και αξιοπρέπεια.

Αποκάλυψη – «βόμβα»: Δύο φάκελοι ενός δολοφόνου στο Μεσολόγγι κι ενός καταχραστή εφοριακού «οδήγησαν» στη σύλληψη Φλώρου