Το τελευταίο αντίο στην 35χρονη Αγρινιώτισσα εκπαιδευτικό (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Πνιγμός ήταν η αιτία θανάτου της 35χρονης εκπαιδευτικού σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή  

 

Η τελευταία πράξη του δράματος «παίχτηκε» νωρίτερα το μεσημέρι στον Άγιο Δημήτριο Αγρινίου με την κηδεία της 35χρονης Αγρινιώτισσας. Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς είπαν το τελευταίο αντίο στην νεαρή εκπαιδευτικό, η οποία ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία και πολύ δραστήρια φιλόζωος.

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της το πρωί της Δευτέρας και εντοπίστηκε από δύτες της 6ης ΕΜΑΚ το πρωί της Τετάρτης όταν βούτηξαν στα παγωμένα νερά της λίμνης Στράτου για να ανασύρουν το αυτοκίνητό της, το οποίο βρισκόταν σε βάθος περίπου 15 μέτρων μέσα στο νερό.

Όλα τα στοιχεία των αρχών συνηγορούσαν εξ αρχής πως πρόκειται για σοβαρή υπόθεση και οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή της Σπολάιτας και της τεχνητής λίμνης Στράτου όπου για τελευταία φορά έδωσε στίγμα το κινητό της 35χρονης.

Αποτέλεσμα των ερευνών ήταν να βρεθούν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου συντρίμμια του αυτοκινήτου της την Τρίτη σε σημείο που συνηγορούσαν στο συμπέρασμα πως το αυτοκίνητο έχει πέσει στη λίμνη, αλλά η ώρα και οι συνθήκες ήταν τέτοιες που αποφασίστηκε η ανέλκυση του αυτοκινήτου να γίνει το πρωί της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η φρικτή αλήθεια που όλοι υποψιάζονταν και όλοι απεύχονταν.

khdeia limnh

khdeia limnh2

Αγρίνιο: «Έφυγε» από πνιγμό η 35χρονη – Τι έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή