ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΘερμοΤο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου συνεχίζει τη λειτουργία του με πολλές δραστηριότητες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου συνεχίζει τη λειτουργία του με πολλές δραστηριότητες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου συνεχίζει τη λειτουργία του με πολλές δραστηριότητες (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Δήμου Θέρμου που επαναλειτούργησε  από τις 22-12-2014 , με την διεκδίκηση  και τις προσπάθειες της δημοτικής αρχής και χάρη  στην ομάδα των εκπαιδευτικών  που το  έχει πλαισιώσει , υποδέχεται σχολεία από όλη την Ελλάδα .

Στις 7, 8 και 9 Μαρτίου επισκέφτηκε το Θέρμο το 2ο Γενικό Λύκειο Συκεών Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του προγράμματος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου “Λίμνη Τριχωνίδα”.

Μαθητές και καθηγητές έμειναν ενθουσιασμένοι, τόσο από το Θέρμο όσο και από το Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο, όπου ξεναγήθηκαν από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κ. Φώτη Αγγελόπουλο.

Το ΚΠΕ είναι μια δομή η οποία συμβάλει  στην προβολή  της περιοχής μας ,  του αρχαιολογικού χώρου και του Μουσείου , καθώς και του υδάτινου πλούτου και της φυσικής ομορφιάς  που προσελκύει   πολλούς επισκέπτες .

Οι μαθητές των σχολείων είναι ανάμεσα σε αυτούς που διαφημίζουν το Θέρμο  ως  μια από τις ομορφότερες κωμοπόλεις της χώρας και η παρουσία και διαμονή τους  μαζί με τους εκπαιδευτικούς που τους συνοδεύουν δίνουν  μια ανάταση  και στην τοπική μας  οικονομία .

Ως δημοτική αρχή εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους  που κρατούν την λειτουργία  του Κέντρου Περιβαλλοντική Εκπαίδευσης Θέρμου  σε υψηλό επίπεδο.

Το σχέδιο συγχώνευσης του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με το Πανεπιστήμιο Πατρών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr