Κωνσταντίνος Καζάκος – Ιωάννα Μαρτζούκου: Ρομαντικό δείπνο στο κέντρο της Αθήνας!

Παντρεμένοι δέκα ολόκληρα χρόνια και πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καζάκο και την Ιωάννα Μαρτζούκου, οι οποίοι αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και μαζί με τον γιο τους Ιάσωνα ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας. Ο γοητευτικός ηθοποιός εδώ και μερικούς μήνες έχει κάνει μία εναλλακτική στροφή στην καριέρα του και κάθε δεύτερη Παρασκευή παίρνει την κιθάρα του και τραγουδάει σε μπλουζ και ροκ ρυθμούς σε γνωστό μπαρ στην Ακαδημίας.

Από την άλλη, η πανέμορφη σύζυγός του και πετυχημένη στυλίστρια σε μεγάλα περιοδικά για πολλά χρόνια, έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του 7χρονου γιου της και απολαμβάνει τη κάθε στιγμή ως μητέρα! Ο Κωνσταντίνος και η Ιωάννα δεν χάνουν ευκαιρία και όποτε οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν αφιερώνουν χρόνο ο ένας στον άλλον είτε βγαίνοντας για δείπνο είτε παρακολουθώντας θεατρικές παραστάσεις.

Το τελευταίο διάστημα, μάλιστα, έχουν αυξήσει τις κοινές εξόδους, μιας και ο γιος τους Ιάσωνας μεγάλωσε λίγο και είναι πιο εύκολο να τον αφήνουν! Αυτή την φορά, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» την Ιωάννα και τον Κωνσταντίνο σε γνωστό bar-restaurant στο κέντρο της Αθήνας να απολαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δύο, με νόστιμα φαγητό και δροσιστικά cocktails.

tlife.gr

Δες τις φωτογραφίες: